Είναι γνωστό ότι ο Elton John έχει το θάρρος της γνώμης του και ότι μετά από τόσα χρόνια στον χώρο της μουσικής έχει δει πολλά και έχει αποκτήσει τεράστια εμπειρία. Σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την Miley Cyrus και είπε:«Κοιτάζω την Miley Cyrus και βλέπω ότι σύντομα θα καταρρεύσει. Και είναι πολύ νέα. Αλλά έχει δύο άλμπουμ στο top20, οπότε ποιος μπορεί να τη σταματήσει;»

Στη ίδια συνέντευξη ο Elton John μίλησε και για την κουμπάρα του Lady Gaga χωρίς να φοβηθεί να πει αυτό που πραγματικά πιστεύει: «Στην Lady Gaga, την οποία πραγματικά λατρεύω, είναι η νονά του παιδιού μας, θα ήθελα να μπορούσα να της μιλήσω αυτή τη στιγμή, αλλά δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί της. Όταν η προσωπικότητά σου γίνεται πιο έντονη από την μουσική σου και πιο σημαντική, τότε βρίσκεσαι σε ένα πολύ επικίνδυνο σημείο».

Ο Elton John εξέφρασε πολύ σωστά όλα αυτά που σίγουρα έχουν περάσει από το μυαλό μας και για τις δύο νεαρές ποπ τραγουδίστριες, και καλό θα ήταν να δώσουν και αυτές λίγο σημασία στα λεγόμενά του, γιατί αυτά τα έχουμε δει να ξανασυμβαίνουν και στο παρελθόν και δεν είχαν καλό τέλος. Govastileto.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai