Πολύ συζήτηση έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες για το αν η Ζέτα Μακρυπούλια θα παρουσιάσει το «Dancing with the stars4». Τελικά, από ότι ειπώθηκε η παρουσιάστρια δεν αποδέχτηκε την πρόταση που της έγινε παό τον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν η Ζέτα έκανε μια συνάντηση με τον Γιάννη Λάτσιο και κατέληξαν ότι δεν μπορεί να το παρουσιάσει για αρκετούς λόγους και έτσι απλά έλυσαν την συνεργασία τους.

Ένας από τους βασικούς λόγους που έπεσε στο τραπέζι ως αιτιολογία της παύσης της συνεργασίας, είναι ότι αυτό τον χειμώνα η Ζέτα θα παίξει στο μιούζικαλ «Annie», το οποίο φτιάχνει ο Σταμάτης Φασούλης. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια είχε ως μεγάλο όνειρο τη συμμετοχή της σε μια τέτοια παράσταση και δεν ήθελε για κανένα λόγο να χάσει την ευκαιρία.

Λέγεται ότι οι ιθύνοντες και η Ζέτα προσπάθησαν να βρουν μια λύση, ίσως αλλάζοντας κάτι στις ώρες, αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να είναι εφικτό καθώς θα έπρεπε να βρίσκεται από νωρίς στο πλατό για την προετοιμασία της κάθε Κυριακή. 

Πέρα όμως από το θέατρο όμως, υπήρχαν και οικονομικοί λόγοι, σχετικά με την αμοιβή της, καθώς στη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Λάτσιο, η Ζέτα περίμενε πως θα υπάρξει αύξηση στην αμοιβή της αφού πέρυσι είχε πέσει το budget.

Δύο λοιπόν τα προβλήματα που δεν βρήκαν λύση, και μάλιστα σημαντικά. Έτσι η Ζέτα δεν έδωσε τα χέρια και τώρα ο ΑΝΤ1 ψάχνει για την αντικαταστάτριά της. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που άρχισαν να ψιθυρίζουν το όνομα της Φαίης Σκορδά. Για να δούμε… Govastileto.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai