Υπάρχουν κάποια app που θέλεις να έχεις στο κινητό σου αλλά η κοπέλα σου δεν τα βλέπει με καλό μάτι. Σου έχουμε και τα app και τη λύση στο πρόβλημά σου.
Το 1983, το πρόβλημα για ένα ζευγάρι που καθόταν ξαπλωμένο στην παραλία θα ήταν αν ο νεαρός κοιτούσε αδιάφορα το υπερπέραν ή αν ακόμα χειρότερα (και λογικότερα) κοιτούσε κάποια ωραία δεσποινίδα σε διπλανή πετσέτα. Το 2013 η δεσποινίδα της διπλανής πετσέτας έγινε μια φίλη σου στο Instagram και το βλέμμα στο υπερπέραν έγινε το επίμονο βλέμμα σου στο κινητό ή το tablet σου.

Δεν είναι εύκολο να ζεις στο 2013...
Το ONEMAN είναι εδώ για να σου κάνει τη ζωή ευκολότερη. Καλά, από εσένα εξαρτάται και από τα θάρρητα που δίνεις αλλά είναι πολύ σημαντικό να κρατάς τις ισορροπίες ακόμα και σε τέτοια ζητήματα που θεωρείς ότι δεν θα μπορούσαν ποτέ να βάλουν σε κίνδυνο την ψυχική σου ηρεμία. Το γυναικείο μυαλό σκέφτεται πολύ διαφορετικά.

Γιατί εκεί που εσύ browsάρεις απεριόριστα σε ένα app ξέγνοιαστος και ανέμελος αφού φυσικά και είναι δικαίωμά σου να είσαι με τις ώρες πάνω από το αγαπημένο σου παιχνίδι ή το αγαπημένο σου application, οι ασκοί του θηλυκού Αιόλου ανοίγουν κι εσύ μένεις να κοιτάς εμβρόντητος τη μαινόμενη ταυρίνα που ουρλιάζει μπροστά στο πρόσωπό σου.

Εμείς εδώ μαζέψαμε μερικά application που είναι πολύ λογικό και ωραίο να έχεις στο κινητό σου αλλά μπορεί να προκαλέσουν την οργή της κοπέλας σου αν δεν διαχειριστείς σωστά την κατάσταση. Και επειδή θέλουμε πολύ να διαχειριστείς σωστά την κατάσταση, σου δίνουμε και από ένα app αντίδοτο να βάλεις στο δικό της κινητό για κάθε “ανδρικό” app το οποίο λιώνεις εσύ. 

- Το Instagram και τα κορίτσια του:

 

Κατέβασέ το για iPhone ή για Android.
Βαθμός επικινδυνότητας: 7/10

Γιατί να το έχεις: Είσαι τρελός; Για να βλέπεις ωραία μέρη που επισκέπτονται φίλοι και άγνωστοι. Για να λιγουρεύεσαι με τα φαγητά που ανεβάζουν οι φίλοι σου και να τους βάζεις να σου τα μαγειρεύουν. Για να βλέπεις γυναίκες. Ωραίες γυναίκες να φωτογραφίζονται δήθεν ανέμελα. Κι εκεί έρχονται τα προβλήματα.

Πώς μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες: Θεωρείται πάρα πολύ αθώο να πάρει η κοπέλα σου το κινητό σου για να τσεκάρει το Instagram σου. Δεν έχει μηνύματα, δεν έχει πολλά προσωπικά δεδομένα. Σιγά. Γιατί να μην της το δώσεις; Όταν όμως συνειδητοποιήσει ότι το feed σου είναι γεμάτο χορεύτριες, μοντέλα και όλως τυχαίως μερικές πολύ ωραίες γυναίκες, θεωρείς ότι θα περάσεις το βράδυ χωρίς καυγά;

Το αντίδοτο για το κινητό της: Το Pinterest. Σου έχουμε δώσει και ανδρικούς λόγους για να φτιάξεις Pinterest αλλά για εκείνη είναι ό,τι πρέπει. Έχω δει πολλές γυναίκες να χαζεύουν κανονικά κοιτάζοντας φωτογραφίες μόδας, γάμων, φαγητών και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς σε ένα app που το scroll down δεν τελειώνει ποτέ.

- Το Zynga Poker και τα εφάμιλά του:




Κατέβασέ το για iPhone.

Βαθμός επικινδυνότητας: 8/10

Γιατί να το έχεις: Για εκείνες τις μέρες που οι φίλοι σου δεν μπορούν να έρθουν σπίτι να το στρώσετε και θες να παίξεις λίγο Hold 'Em. Το πόκερ είναι συνήθεια, είναι χόμπι, είναι κάτι με το οποίο μπορείς να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου και να νιώσεις και λίγο την αδρεναλίνη να κυλάει στο αίμα.

Πώς μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες: Κατ' αρχάς αυτή η ροπή προς τον τζόγο και την χαρτοπαιξία είναι από μόνη της κακό σημάδι για εσένα σύμφωνα με την κοπέλα σου. Το μεγάλο τράβηγμα θα είναι όταν είσαι σε ένα τραπέζι που κερδίζεις και περνάς υπέροχα και η κοπέλα σου θέλει να πάτε βόλτα ή τέλος πάντων να ασχοληθείς με εκείνη. Τι κάνεις; Εγκαταλείπεις το τραπέζι;

Το αντίδοτο για το κινητό της: Το app του Net-A-Porter. Αν δεν ξεχαστεί κοιτώντας τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ, θα πρέπει να είσαι τόσο large ώστε τα ψεύτικα λεφτά του τραπεζιού να τα κάνεις κανονικά και να της πεις να διαλέξει κάτι από το app για δώρο.

- Το app του Sport24 και τα live του:




Κατέβασέ το για iPhone ή για Android.

Βαθμός επικινδυνότητας: 3/10

Γιατί να το έχεις: Ας πούμε τα αυτονόητα. Για να μαθαίνεις πρώτος αυτά που συμβαίνουν στον χώρο το αθλητισμού. Για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για κάθε είδηση, γκολ, αποτέλεσμα της αγαπημένης σου ομάδας. Για να μπορείς από την άνεση του κινητού σου να μαθαίνεις όλα τα αθλητικά νέα που θα μάθαινες μπροστά στον υπολογιστή σου.

Πώς μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες: Είσαι μαζί της για καφέ και έχεις ανοιχτό το live του αγώνα, που σε ειδοποιεί συνεχώς για την εξέλιξη, τις φάσεις και τα γκολ. Μαζί της θα μιλάς ή θα παρακολουθείς τον αγώνα; Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, να το έχεις ανοιχτό το live και να μένεις ψύχραιμος στα γκολ. Μια σφιγμένη γροθιά κάτω από το τραπέζι αρκεί.

Το αντίδοτο για το κινητό της: Το Pose. Ένα app για να βγάζει καθημερινά τα σύνολά της αλλά και για να βλέπει τα σύνολα εκείνων που ακολουθεί. Αιώνιο σκρολάρισμα για τα σύνολα που άλλες φόρεσαν πολύ καλύτερα από εκείνη.

- Το Plague και κάθε άλλο κολλητικό παιχνίδι:



Κατέβασέ το για iPhone ή για Android.

Βαθμός επικινδυνότητας: 9/10

Γιατί να το έχεις: Δεν θέλει ρώτημα. Τα games στο κινητό είναι κάτι για να ξεχνιέσαι. Για να περνάς την ώρα σου σε βαρετά ΜΜΜ. Για να βγάζεις λίγο τα απωθημένα σου σε κάτι πιο ακίνδυνο από τους τριγύρω σου. Για να βάζεις για λίγο παρωπίδες και να ξεχνάς οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σου. Μόνο μην τις φοράς όταν είναι το κορίτσι σου εκεί κοντά.

Πώς μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες: Το κάψιμο του gamer είναι από τις πολύ σοβαρές αιτίες χωρισμού σε σχέσεις Λυκείου και Πανεπιστημίου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα την πατήσεις κι εσύ που είσαι λίγο μεγαλύτερος αν την ώρα που αράζετε στο κρεβάτι και εκείνη έχει όρεξη για παιχνίδια, δεν ξεκολλάς το πρόσωπό σου από το κινητό.

Το αντίδοτο για το κινητό της: Το What's App. Για να μπορεί να φτιάχνει group chats με τις φίλες της και να μιλάνε ασταμάτητα. Αν ακούς να έρχονται απανωτά μηνύματα την ώρα που παίζεις, εσένα κράζουν.

- Το iTV Shows 2 και τα “to watch” :




Κατέβασέ το για iPhone

Βαθμός επικινδυνότητας: 5/10

Γιατί να το έχεις: Για να κρατάς ένα καλεντάρι με τις σειρές που βλέπεις, τα επεισόδια που έχεις ακόμα να δεις και τι έρχεται μέσα στην εβδομάδα. Το έχω ξαναγράψει και θα το ξαναγράψω ότι είναι από τα αγαπημένα μου app.

Πώς μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες: Είναι βράδυ και εκεί που κάθεστε ανέμελοι, σκάει notification ότι προβλήθηκε το νέο επεισόδιο του Breaking Bad. Ναι αλλά εκείνη δεν βλέπει Breaking Bad κι εσύ δεν γίνεται να μην το δεις. Αν έχεις δει Breaking Bad και είσαι κι εσύ τώρα τρία επεισόδια από το τέλος, καταλαβαίνεις γιατί δεν γίνεται να μην το δεις.

Το αντίδοτο για το κινητό της: Το “What would Ryan Gosling do” application. Εντάξει μια βλακεία είναι που ο Ryan Gosling υποτίθεται ότι σου δίνει συμβουλές. Θα την απασχολήσει όμως κάνα 45λεπτο μέχρι να δεις το επεισόδιο.

- Το Find My Friends και το θολωμένο σου μυαλό:




Κατέβασέ το για iPhone ή για Android.

Βαθμός επικινδυνότητας: 7/10

Γιατί να το έχεις: Για να έχεις μια επαφή με το πού βρίσκονται οι φίλοι σου ανά πάσα στιγμή. Βασικά για να τους παίρνεις απειλητικά τηλέφωνα του τύπου “ξέρω ότι είσαι στην Καρύτση και τα πίνεις”. Το θέμα είναι μην είσαι στην Καρύτση εσύ και τα πίνεις και δεν το ξέρει η κοπέλα σου.

Πώς μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες: Το ίδιο εύκολα μπορείς να την πατήσεις και με το Foursquare αν έχεις πει ψέμματα στην κοπέλα σου για το πού είσαι. Αλλά εκεί μιλάμε ότι πρέπει να κάνεις βλακεία. Οι ακόμα μεγαλύτεροι μπελάδες είναι αν γίνεις εσύ φίλος με την κοπέλα σου στο app και πάθεις ψύχωση με το να βλέπεις πού είναι και τι κάνει ανά πάσα στιγμή.

Το αντίδοτο για το κινητό της: Αν κάνεις βλακεία εδώ, το αντίδοτο είναι ένα. Το app δαχτυλιδιών του Tiffany's. Oneman.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai