Μπορεί να έχουν χωρίσει και η σχέση τους για πολλούς να είναι πλέον γραφική και κουραστική, όμως οι ίδιοι δεν πτοούνται και συνεχίζουν όπως φαίνεται να προσπαθούν να τα ξαναβρούν. Μάλλον σε εκείνους ταιριάζει το μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε!

Έτσι λοιπόν το ειδύλλιο του πολυσυζητημένου ζευγαριού όπως φαίνεται δεν έλαβε τέλος και τα επεισόδια συνεχίζονται! Αυτή τη φορά ο Robert Pattinson μπήκε στο αυτοκίνητό του κι έφυγε σαν ... κλέφτης από το σπίτι της πρώην του Kristen Stewart, στην οποία ο ίδιος έδωσε τα παπούτσια στο χέρι πριν από έναν μήνα.

Φήμες θέλουν τους δύο τους να έχουν αρχίσει να συναντιούνται ξανά από την προηγούμενη Πέμπτη και το αυτοκίνητό του είναι παρκαρισμένο μπροστά από το σπίτι της από το οποίο φεύγει στη διάρκεια της ημέρας.

Ο τεσσάρων χρόνων δεσμός τους πέρασε αρκετά ταραχώδεις στιγμές το καλοκαίρι του 2012, όταν η Kristen πιάστηκε στα πράσα να απατάει τον αγαπημένο της Robert Pattinson με τον παντρεμένο σκηνοθέτη της ταινίας που πρωταγωνιστούσε, Rupert Sanders. Το ζευγάρι χώρισε για λίγους μήνες ώσπου ο Robert αποφάσισε να τη συγχωρέσει και αποφάσισαν να ξανακάνουν μια προσπάθεια. Ωστόσο, τον Μάιο ο διάσημος "βρικόλακας" του κινηματογράφου ζήτησε από την αγαπημένη του να χωρίσουν οριστικά.

Εκείνη απαρηγόρητη το έριξε στη δουλειά, ενώ εθεάθη σε κακή κατάσταση. Από την πλευρά του ο Robert έδειξε ότι απολάμβανε την ελευθερία του σε διάφορες γυναικείες αγκαλιές, με ιδιαίτερη αδυναμία στην τελευταία του... κατάκτηση, την εγγονή του Elvis Presley, Riley Keough.

Τώρα ποιο επεισόδιο θα είναι αυτό στην πολυτάραχη σχέση τους, αναμένουμε να δούμε... Madata.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai