Η Κατερίνα Καραβάτου θα είναι η νέα οικοδέσποινα του «Μες Στην Καλή Χαρά», καθώς δόθηκε τέλος στην συνεργασία της Ναταλίας Γερμανού με το κανάλι της Κάντζας.

Η λύση της συνεργασίας της Κατερίνας Καραβάτου και του Alpha ήταν ξαφνική και αδικαιολόγητη την εποχή που συνέβη, αφού κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει το κόψιμο της εκπομπής «Κους-Κους» . Η επιστροφή της Κατερίνας στον Alpha μοιάζει σαν ο σταθμός να θέλει να κλείσει τους παλιούς λογαριασμούς μαζί της και να της επιστρέψει όσα της χρωστάει.

Μπορεί η απομάκρυνσή της από τον Alpha να είχε ενοχλήσει την παρουσιάστρια, αλλά ποτέ δεν έκανε δηλώσεις ή κινήσεις που να εκθέτουν τον Δημήτρη Κοντομηνά, κράτησε χαμηλούς τόνους γενικότερα, πράγματα που εκτιμήθηκαν, ώστε να την οδηγήσουν τη σεζόν που έρχεται στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας.

Στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου θα βρίσκεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Την περασμένη Τετάρτη μάλιστα, πήγε στα studio Pro συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη, προκειμένου να δοκιμάσουν με την υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής τα φώτα στο πλατό και τις θέσεις τους. Μάλιστα τότε, επειδή κάποιοι είδαν και τον Κρατερό, έβγαλαν το συμπέρασμα ότι η Κατερίνα και ο Κρατερός θα παρουσιάσουν μαζί την εκπομπή κάτι που δεν ισχύει.

Η πρεμιέρα του ανανεωμένου «Μες Στην Καλή Χαρά» έχει οριστεί για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Σήμερα ο Alpha επιβεβαίωσε τα όσα ειπώθηκαν τις τελευταίες μέρες και επισημοποίησε τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καραβάτου, στέλνοντας ανακοίνωση.

Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha

«Ο Alpha ανακοινώνει την ένταξη της Κατερίνας Καραβάτου στο δυναμικό του. Μετά από δύο χρόνια απουσίας, η παρουσιάστρια επιστρέφει στη μικρή οθόνη ανανεωμένη και γεμάτη θετική ενέργεια. Δυναμική, έμπειρη, και άνθρωπος με χιούμορ, η Κατερίνα Καραβάτου θα είναι στην παρέα της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά», που και φέτος θα μονοπωλήσει τα Σαββατοκύριακά μας, για έκτη τηλεοπτική σεζόν». Govastileto.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai