Οι ιδιοκτήτες της πολυτελούς βίλας του διάσημου σχεδιαστή μόδας Τζιάνι Βερσάτσε στο Μαϊάμι της Φλόριντα, ξεκίνησαν την εκστρατεία ανεύρεσης αγοραστών, καθώς η χρεοκοπία τους χτύπησε την πόρτα και τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας «Casa Casuarina LLC» του Πίτερ Λόφτιν βγαίνουν στο σφυρί με απόφαση δικαστηρίου.

Η βίλα με τα χρυσά πλακάκια και τα χρυσά μπάνια, τις κεφαλές της μέδουσας, τη χλιδάτη πισίνα, το παρατηρητήριο στην οροφή της, την απεριόριστη θέα στον Ωκεανό, που βρίσκεται στη διεύθυνση 1115 Ocean Drive και στην είσοδο της οποίας δολοφονήθηκε το 1997 ο διάσημος μόδιστρος, έχει τιμή εκκίνησης 25 εκατομμύρια δολάρια και ήδη, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του οίκου δημοπρασίας Fisher, έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από άτομα από τηΛατινική Αμερική μέχρι τη Ρωσία.

Οι τοίχοι της βίλας με τα 10 υπνοδωμάτια και τα 11 μπάνια είναι διακοσμημένοι με νωπογραφίες και τοιχογραφίες που φτιάχτηκαν ύστερα από παραγγελία του ίδιου του Βερσάτσε, ενώ το συνολικό στυλ του κτίσματος των 2.000 τετραγωνικών μέτρων είναι μεσογειακό καθώς η «Casa Casuarina», όπως είναι γνωστό το οίκημα, είχε χτιστεί το 1930 με πρότυπο το Αλκαθάρ ντε Κολόν στον Αγιο Δομίνικο.

Πάντως, σύμφωνα με τους ανθρώπους του οίκου που έχει αναλάβει τηδημοπρασία, η οποία θα γίνει στα μέσα Σεπτεμβρίου, η τελική τιμή πώλησης της έπαυλης, πιθανόν να φτάσει μέχρι και τα 40 εκατομμύρια δολάρια, τιμή που είναι σαφώς μικρότερη από το πωλητήριο που είχε βάλει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης που ζητούσε 125 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Λόφτιν είχε αγοράσει τη βίλα για 19 εκατομμύρια δολάρια το 2000 από την οικογένεια του δολοφονηθέντος μόδιστρου, ενώ ο Βερσάτσε είχε αγοράσει το κτίσμα το 1992 και είχε δώσει 33 εκατομμύρια δολάρια για να το ανακαινίσει και να το φτιάξει όπως είναι σήμερα.

Με τα χρήματα αυτά, τη χλιδή και το πρεστίζ που του προσέφερε αυτή η βίλα ο Βερσάτσε μαζί με διάσημους φίλους του, όπως η Μαντόνα, ο Ελτον Τζον και η Σερ, άλλαξε τον χαρακτήρα όλης της ευρύτερης περιοχής, που από μια κοινότητα για συνταξιούχους έγινε το σημερινό τουριστικό θέρετρο που είναι σήμερα. Govastileto.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai