Σύμφωνα με το SWNS ο 51χρονος κάτοικος του Chesterton στην Αγγλία, Paul Foster καταδικάστηκε σε φυλάκιση 28 ημερών με την κατηγορία ότι άκουγε στη διαπασών Pink Floyd σε ώρες μη κοινής ησυχίας!
Ο κος Foster είχε δεχτεί πολλές φορές παρατήρηση από τις τοπικές αρχές για να χαμηλώσει την ένταση του στερεοφωνικού του, κάτι που όπως αποδείχθηκε τελικά, δεν τον συγκίνησε ιδιαίτερα.

Οι γείτονες του 51χρονου είπαν ότι «ζούσαμε καθημερινά έναν εφιάλτη», χωρίς όμως να κατηγορούν το ίδιο το συγκρότημα και την μουσική του «λατρεύουμε τους Pink Floyd, ίσως όσο ακριβώς και ο κος Foster, όχι όμως όταν τους ακούμε 10 φορές την ημέρα μέχρι τις 4 η ώρα τα ξημερώματα».

Μάλιστα μία οικογένεια μετακόμισε από την γειτονιά εξαιτίας αυτής της κατάστασης. Η οικογένεια αυτή ζούσε στο συγκεκριμένο σπίτι τα τελευταία 20 χρόνια!

Η ιστορία ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η αστυνομία βρέθηκε για πρώτη φορά στο κατώφλι του σπιτιού του κου Foster για να του ζητήσει να χαμηλώσει την ένταση του «The Great Gig in the Sky», κάτι που επαναλήφθηκε πάρα πολλές φορές από τότε.

Τουλάχιστον κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει το γούστο του 51χρονου οπαδού των Pink Floyd καθώς περιλάμβανε κυρίως τα albums «Dark Side of The Moon», «The Wall» και «Wish You Were Here»... Πηγή: thechandtech.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai