Η μία μετά την άλλη έρχονται οι διακρίσεις για τους Koza Mostra. Όπως μας ενημερώνει το INFE Greece τα ονόματα των νικητών στα ESC Radio awards δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά από μεγάλη ψηφοφορία που διεξήχθη όλον αυτό τον καιρό και η χώρα μας φιγουράρει και σε αυτή την περίπτωση στο βάθρο των νικητών μετά την περήφανη 6η θέση της τελικής κατάταξης στη φετινή Eurovision. 

Ο Ηλίας, ο Αγάθωνας, ο Αλέξης, ο Βασίλης, ο Στέλιος, ο Χρήστος και ο Δημήτρης φιγουράρουν ως το δημοφιλέστερο συγκρότημα της Eurovision 2013 με το 20,7 % των ψήφων των ακροατών να πηγαίνει στο «Alcohol is free» των Η. Κόζα και Στ. Παχίδη. 

Στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα σε αυτή τη κατηγορία συναντάμε τους Who See από το Μαυροβούνιο και τους Takasa από την Ελβετία. 

Στις πρώτες θέσεις των μεγάλων κατηγοριών αξίζει να αναφέρουμε την Bonnie Tyler ως το βραβείο καλύτερου τραγουδιού και καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για το «Believe me» και τον Marco Mengoni τον εκπρόσωπο της Ιταλίας με το «l Essenziale» ως την καλύτερη ανδρική παρουσία στο φετινό μεγάλο μουσικό γεγονός. 

Η χώρα μας έχει την τιμή να κερδίζει ένα βραβείο στην αντίστοιχη ψηφοφορία για δεύτερη φορά στην ιστορία του θεσμού μετά την δική μας διοργάνωση το 2006 και με την Άννα Βίσση να κατακτά την πρώτη θέση ως η καλύτερη γυναικεία ερμηνεία και το καλύτερο τραγούδι της τότε διοργάνωσης με το «Everything» του Νίκου Καρβέλα. Zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai