Φέτος δεν θα πρέπει να έχουμε παράπονο. Οι αγαπημένοι μας οίκοι απ΄το εξωτερικό μας δίνουν πολλές εναλλακτικές λύσεις με τις οποίες είμαστε in fashion!

1-Η επικρατέστερη τάση είναι επηρεασμένη απ’τα sixties και αφορά το μπλε ειδικά σε τιρκουάζ αποχρώσεις. Αυτή την τάση την απολαύσαμε στον αγαπημένο μου οίκο Christian Dior, στα σόου της Stella Mc Cartney στις κάτω βλεφαρίδες ενώ στον οίκο Chanel εμφανίστηκε σε συνδυασμό με έντονο μαύρο περίγραμμα.

2-Οι πλούσιες βλεφαρίδες. Άφθονες στρώσεις μάσκαρα ή ακόμα και ψεύτικες για τις πιο έμπειρες όπως είδαμε σε Gucci και Moschino.

3-Πυκνά φρύδια και τονισμένα χωρίς κενά σε απόλυτα girly look.

4-Μαύρο περίγραμμα στα μάτια με μολύβι και σκιά όπως το smoky look της Nina Ricci ή eyeliner όπως στο σόου των Dolce & Gabbana.

5-Neon lips. Έντονα φωσφοριζέ χειλάκια σε φούξια ή πορτοκαλί αποχρώσεις με γυμνά τα μάτια ή το all time classic κόκκινο σε όλες τις αποχρώσεις όπως μας έδειξαν πολλοί οίκοι( Burberry, Jason Wu, Carlos Miele).

6-Last but not least…το nude make up ή όπως εγώ θα το ονόμαζα το μακιγιάζ της τεμπέλας! Μη γελάτε, δεν υπάρχουν και παρόμοιοι τίτλοι σε συνταγές πχ.η συνταγή της τεμπέλας, το σουφλέ της τεμπέλας ? Ε ,λοιπόν σε αυτό το look τα αφήνετε όλα φυσικά.

Ό,τι κι αν διαλέξετε φροντίστε πάντα να έχετε μια άψογη επιδερμίδα. govastileto.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai