Ένα νέο super προοδευτικό gadgetλανσάρει η Google και φέρνει τα πάνω κάτω στην τεχνολογία, καθώς τα παπούτσια που μιλάνε είναι γεγονός!
Ο αμερικάνικος κολοσσός παρουσίασε στην έκθεση SXSW στο Όστιν του Τέξας το εν λόγω ζευγάρι υποδημάτων, το οποίομε την βοήθεια του bluetooth συνδέεται με το κινητό κι έτσι τροφοδοτείται με τις απαραίτητες πληροφορίες. Το gadget έχει δυνατότητα «ν’αντιλαμβάνεται» τις κινήσεις του ανθρώπου που τα φορά.
To έξυπνο υπόδημα διαθέτει ένα μικροσκοπικό χειριστήριο στη σόλα. Οι πληροφορίες που συλλέγει το gadget, μεταφέρονται στο χρήστη μέσω ενός μικροφώνου, ενώ το παπούτσι αναπτύσσει ακόμα και τη δική του «κοινωνική συμπεριφορά»!

Τα ομιλητικά παπούτσια σχεδιάστηκαν για αθλητές αλλά και μοναχικούς ανθρώπους… καθώς ουσιαστικά τα παπούτσια σχολιάζουν τις κινήσεις του κατόχου τους. Για να καταλάβετε, όταν ο αυτός που τα φορά είναι στάσιμος, τα παπούτσια σχολιάζουν: «Μα καλά είσαι άγαλμα;» (!).Από την άλλη όταν οι παλμοί και ο ρυθμός ανεβαίνουν… τα ενθαρρυντικά σχόλια δεν λείπουν! Star.gr







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai