Μετά την είδηση πως η Bonnie Tyler θα εκπροσωπήσει τη Βρετανία στην Eurovision, έγινε γνωστό πως ο κιθαρίστας των Black Sabbath, Tony Iommi, έγραψε το κομμάτι με το οποίο η Αρμενία θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό.

Το κομμάτι έχει τίτλο «Lonely Planet» και θα το ερμηνεύσουν οι Dorians. Είναι μια ροκ μπαλάντα η οποία αναφέρεται σε έναν σεισμό που βίωσε η Αρμενία το 1988.

Ο διάσημος κιθαρίστας ήταν ένας από τους καλλιτέχνες που συνέβαλαν στο να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση των πληγέντων από τον καταστροφικό σεισμό, ο οποίος στοίχισε τη ζωή σε 25.000 ανθρώπους. Το 2009 η χώρα τίμησε την προσφορά του Tony Iommi, ενώ ο ίδιος ανέλαβε την πρωτοβουλία να βοηθήσει στην επαναλειτουργία ενός μουσικού σχολείου. 

Ο καλλιτέχνης αναφέρει για την επιλογή του να συμμετάσχει στον διαγωνισμό : «Αρχικά είπα “Θεέ μου, δεν ξέρω”, ήταν παράξενο να κάνω τραγούδι για τη Eurovision. Αλλά μετά σκέφτηκα πως έχω μία ροκ μπαλάντα κι έτσι την έστειλα. Το πρόβλημα είναι πως πάντα ήμουν αρνητικός με τη Eurovision, ενώ σήμερα είμαι εδώ». Zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai