Όλο και περισσότεροι Έλληνες φεύγουν για το εξωτερικό. Και όμως, υπάρχουν περιπτώσεις σαν και αυτή της τεχνολογικής εταιρείας ΖΕΝ Group, που όχι μόνο δεν φεύγουν από την χώρα, αλλά ετοιμάζονται να «χτυπήσουν»... παγκόσμιους κολοσσούς όπως είναι η Adobe.

Αλήθεια, πόσα ρεπορτάζ έχετε δει και διαβάσει για τους Έλληνες που φεύγουν στο εξωτερικό; Σίγουρα πολλά! Οι δείκτες της μετανάστευσης άλλωστε εκτοξεύονται μέρα με την μέρα, παρόλα αυτά υπάρχουν εταιρείες που επιμένουν…. ελληνικά και νιώθουν περήφανες για αυτό!

Όχι μόνο έχουν λάβει συνειδητά την επιλογή να παραμείνουν στην Ελλάδα, αλλά έχουν και να επιδείξουν προϊόντα αντίστοιχα με αυτά των κολοσσών του εξωτερικού.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η εταιρεία ΖΕΝ Group. Η ελληνική τεχνολογική εταιρεία θα παρουσιάσει και θα ανακοινώσει από μέρα σε μέρα την ψηφιακή πλατφόρμα κατασκευής ηλεκτρονικών περιοδικών με αμφίδρομες υπηρεσίες και όχι μόνο.

Οι αντίστοιχες εταιρείες που υπάρχουν παγκοσμίως και διαθέτουν παρόμοιες πλατφόρμες είναι ελάχιστες, μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού, με πιο γνωστή τον κολοσσό Adobe. Όπως αναφέρουν τα στελέχη της ΖΕΝ Group, η ανάπτυξη έγινε αποκλειστικά από Έλληνες προγραμματιστές και το τελικό προϊόν δεν υστερεί σε τίποτα από τον Digital Publisher της Adobe.

Αντίθετα θα έχει περισσότερες επιλογές, την απόλυτη ευελιξία, αφού θα «παίζει» σε όλα τα λειτουργικά και θα είναι και πιο οικονομική για τους εκδότες. Το όνομα της πλατφόρμας παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, αλλά οι άνθρωποι της ΖΕΝ Group αναφέρουν πως «η ρίζα του θα είναι φυσικά ελληνική». Zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai