Αν μη τι άλλο έχει κάνει δυναμική αρχή αφού έχει προκαλέσει αντιδράσεις κι αρνητικά σχόλια προτού καν λανσαριστεί. Ο λόγος για μια νέα υπηρεσία του Twitter, τη LivesOn, η οποία σχετίζεται ακριβώς με αυτό που φαντάζεσαι ακούγοντάς τη, δηλαδή την αθανασία. Έχει ως στόχο να προσφέρει διαδικτυακή αθανασία σε όποιο χρήστη του Twitter αποφασίσει να την αξιοποιήσει.

Τι εννοούμε; Εάν κάποιος είναι φανατικός χρήστης του Twitter και tweetαρει ασταμάτητα όσο βρίσκεται στη ζωή, η LivesOn θα φροντίσει να tweetαρει για λογαριασμό του αφού εκείνος θα έχει "αποδημήσει εις Κύριον"…

Ναι, είναι λίγο (ή και πολύ, ανάλογα με το πόσο μαύρο χιούμορ διαθέτει κανείς) μακάβριο, αλλά η εν λόγω υπηρεσία ετοιμάζεται για λανσάρισμα εντός του Μαρτίου από την αγγλική διαφημιστική εταιρεία Lean Mean Fighting Machine.

Σλόγκαν; "Όταν η καρδιά σου σταματήσει να χτυπά, το tweeting θα συνεχίσει". Πριν βιαστείς να το "καταδικάσεις", διάβασέ το και στα αγγλικά όπου ομολογουμένως έχει ομοιοκαταληξία: "When your heart stops beating, you'll keep tweeting"...

Όσο ζει κάποιος, η υπηρεσία θα μελετά όλη του τη δραστηριότητα στο Twitter, τα likes που κάνει, τα tweets, τον τρόπο γραφής του, τα πάντα, ώστε όταν εκείνος πεθάνει να μπορεί να πάρει τη θέση του. Κι όλα αυτά χάρη στην πολύτιμη βοήθεια ειδικών αλγορίθμων.

Έτσι, όποτε θα υπάρχει κάποιο θέμα ή σχόλιο στο οποίο ο πεθαμένος -εάν ζούσε- θα σχολίαζε και θα τιτίβιζε κάτι, η LivesOn θα το tweetαρει για λογαριασμό του στο προφίλ του με το ίδιο ύφος γραφής.

Ο Ντέιβ Μπέντγουντ από το δημιουργικό τμήμα της εταιρείας δήλωσε σίγουρος ότι την υπηρεσία είτε θα τη λατρέψει είτε θα τη μισήσει και νομίζω ότι ως προς αυτό θα μας βρει σύμφωνους κι εμάς.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αφού λανσαριστεί πόσοι χρήστες θα σπεύσουν να την αξιοποιήσουν. Real.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai