Η δολοφονία της καλλονής Reeva Steenkamp και μάλιστα από τα χέρια του καλού της και διάσημου Ολυμπιονίκη Oscar Pistorius προκάλεσε την έκπληξη, την φρίκη και την απογοήτευση σε ολόκληρο τον πλανήτη. Όμως ο διάσημος αθλητής που είχε γίνει πρότυπο, αφού κατάφερε να διακριθεί ως sprinter χωρίς να έχει πόδια, δεν είναι ο μοναδικός star που έχει βρεθεί στη θέση του κατηγορούμενου για δολοφονία.

Ποιος δε θυμάται την υπόθεση του Sid Vicious, του μπασίστα των Sex Pistols, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία της συντρόφου, Nancy Spungen που ήταν πόρνη. Και οι δύο ήταν εθισμένοι στην ηρωίνη. Ένα βράδυ λοιπόν ο Vicious ξυπνά και αντικρίζει την καλή του σε μια λίμνη αίματος μέσα στο μπάνιο, μαχαιρωμένη μέχρι θανάτου. Συνελήφθη και κατηγορήθηκε ότι εκείνος τη σκότωσε, με τον ίδιο να ομολογεί ότι τη μαχαίρωσε κατά τη διάρκεια ενός καυγά, αλλά δεν ήθελε να την σκοτώσει και ότι δεν θυμόταν πώς έγινε το φονικό. Λίγους μήνες αργότερα πεθαίνει και ο ίδιος από υπερβολική δόση ναρκωτικών.


Αίσθηση είχε προκαλέσει και η υπόθεση της δολοφονίας της ηθοποιού Lara Clarkson που βρέθηκε νεκρή στην έπαυλη του μουσικού παραγωγού Phil Spector. Ο μουσικός παραγωγός είχε πει στην αστυνομία ότι η ηθοποιός αυτοπυροβολήθηκε, όμως βρέθηκαν πάρα πολύ μάρτυρες που κατέθεσαν ότι ο Spector τους είχε απειλήσει με όπλο. Στο πρώτο δικαστήριο αθωώθηκε. Στο δεύτερο όμως κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 19 χρόνια φυλακή.


Στη θέση του κατηγορουμένου για τη δολοφονία της συζύγου του βρέθηκε και ο O. J. Simpson. H Nancy Brown και ο νέος της σύντροφος Ron Goldman βρέθηκαν μαχαιρωμένοι και όλα τα στοιχεία έδειχνα τον O. J. Simpson. Η δίκη του απασχόλησε πολύ τα μέσα και τελικά ο αθλητής κρίθηκε αθώος παρά το γεγονός ότι βρέθηκε δικό του DNA στο χώρο του εγκλήματος και τα στοιχεία που τον ήθελαν να κακοποιεί συστηματικά την πρώην σύζυγό του.


Για το τέλος αφήσαμε τον Snoop Dogg, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε σε δίκη για τη δολοφονία του Philip Woldemariam, μέλος αντίπαλης συμμορίας που πυροβολήθηκε από τον σωματοφύλακα του ράπερ. Και οι δύο κρίθηκαν αθώοι με το αιτιολογικό ότι βρίσκονταν σε άμυνα. Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai