William και Catherine έτοιμοι να γίνουν γονείς!

Στο Δουκάτο του Κέιμπριτζ βρέθηκαν ο Δούκας και η Δούκισσα, William και Catherine προκειμένου να έρθουν σε επαφή με τον λαό τους που ήρθε να τους επευφημήσει και να τους χαιρετήσει...

Μία μητέρα κρατώντας το μωράκι της αγκαλιά έδωσε στον πρίγκιπα William ένα βρεφικό φορμάκι με τη στάμπα "ο μικρός συγκυβερνήτης του μπαμπά". Ο William πήρε περιχαρής το δώρο και το έδωσε αμέσως στον βοηθό του, λέγοντας στη μητέρα "θα το κρατήσω αυτό!", δείχνοντας ότι ανυπομονεί να γίνει πατέρας!

Όπως η ίδια η γυναίκα δήλωσε αργότερα, "του το έφτιαξα ώστε όταν γεννηθεί ο μικρούλης του να πιστεύει ότι ο μπαμπάς του είναι κουλ!".

Όμως άλλη μία μητέρα που είχε την ευκαιρία να μιλήσει με την Kate, της αποκάλυψε ότι το μεσαίο όνομα του μικρού της είναι William, καθώς ο γιος της γεννήθηκε στην πρώτη επέτειο γάμου του πριγκιπικού ζεύγους, στις 29 Απριλίου.

Και η Kate φάνηκε πολύ πρόσχαρη με το μικρό αγοράκι, δείχνοντας πως έχει διακαή πόθο να γίνει μητέρα, ενώ σημειωτέον το πριγκιπικό ζευγάρι έχει πολλάκις εκφράσει την επιθυμία του να αποκτήσει πολυμελή οικογένεια.Real.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai