Επώνυμοι γυμνοί για καλό σκοπό!

Οι επώνυμοι βγάζουν τα ρούχα τους για ιερό σκοπό. Συγκεκριμένα 38 επώνυμοι από την πολιτική, τον αθλητισμό, την τέχνη, τη μόδα και την τηλεόραση φωτογραφήθηκαν...γυμνοί για το μηνιαίο περιοδικό μόδας «Adore», που κυκλοφορεί με την εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής», με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου που έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.

«Η απόφαση να αφιερώσουμε το τεύχος Δεκεμβρίου σε μια εκστρατεία ενημέρωσης γύρω από τη μάστιγα του αιώνα μας, το AIDS, ήρθε σε μια στιγμή εντονότατου brainstorming, όταν σκεφτόμασταν πώς μπορούμε να είμαστε δημιουργικοί και ταυτόχρονα να κάνουμε κι ένα βήμα ώστε να βοηθήσουμε, στον βαθμό φυσικά που μπορούμε, συνανθρώπους μας που, ειδικά σε περιόδους κρίσης όπως αυτή που διανύουμε, δυσκολεύονται ακόμη και να επιβιώσουν. Τριάντα οκτώ Θεσσαλονικείς δέχτηκαν την πρόταση του περιοδικού “Adore” να φωτογραφηθούν, απενοχοποιώντας το γυμνό και στέλνοντας από κοινού το μήνυμα ότι η πρόληψη είναι το όπλο του καθενός απέναντι στην ασθένεια αυτή» γράφει στο editorial η Σοφία Τουντούρη, υπεύθυνη του περιοδικού. O ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Κλάους Αθανασιάδης, το τοπ μόντελ και ηθοποιός Μάρα Δαρμουσλή, το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας Οnirama, η Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου, η πρώην Σταρ Ελλάς Αννα Πρέλεβιτς, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελενα Ράπτη, ο ηθοποιός Αλέκος Συσσοβίτης, ο δημοσιογράφος Χρήστος Ζαμπούνης, το μοντέλο Νάντια Σαρλίδου είναι μερικά από τα ονόματα που φωτογραφήθηκαν γι’ αυτή τη σημαντική προσπάθεια. Η Aννα Πρέλεβιτς, μιλώντας στην «Espresso» για την εν λόγω πρωτοβουλία, τόνισε: «Αν βοήθησα με αυτό το shooting έστω και έναν άνθρωπο, θα το έκανα ξανά χίλιες φορές. Η αιτία που έκανα αυτή τη γυμνή φωτογράφηση ήταν ο φιλανθρωπικός λόγος που υπήρχε».

Εχει γίνει ήδη γνωστό ότι μέρος από τις πωλήσεις και τις [Ο Χρήστος Ζαμπούνης στη φωτογράφηση του «Adore».] διαφημιστικές καταχωρήσεις του τεύχους θα δοθεί στο Εθνικό Κέντρο Αναφοράς του AIDS Βόρειας Ελλάδας - Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Φυσικά, για τις ανάγκες της συγκεκριμένης φωτογράφησης χρειάστηκε να δουλέψουν πολλοί καταξιωμένοι άνθρωποι προκειμένου το αποτέλεσμα να βγει άψογο. Οι επώνυμοι συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην πρωτοβουλία του περιοδικού, αφού ήθελαν να βοηθήσουν όσο μπορούν με τη φωτογράφηση αυτή. Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai