Pattinson - Stewart ξεκίνησαν τις κοινές εμφανίσεις!

Αφού έκανα την αρχή, αποφάσισαν πως δεν υπάρχει λόγος να μην κυκλοφορούν μαζί καθώς όλοι πλέον γνωρίζουν για την επανασύνδεση τους. Ο λόγος...για ποιους άλλους από τον Robert Pattinson με την Kristen Stewart!

Το ζευγάρι έκανε την πρώτη κοινή του έξοδο μετά την επανασύνδεση του, στο Chateau Marmont του Hollywood. Οι δυο τους, έφτασαν μαζί στο club, για να δώσουν το παρόν στα γενέθλια ενός πολύ καλού τους φίλου.

Σήμερα κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες του ζευγαριού σε μια ακόμα κοινή τους έξοδο για φαγητό σε εστιατόριο του Hollywood.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες, το ζευγαράκι, εθεάθη να συζητά με φίλους, έξω από το εστιατόριο.

Ντυμένοι casual, τόσο ο 26χρονος ηθοποιός όσο και η 22χρονη Kristen, έμοιαζαν στιλιστικά, επιλέγοντας να φορέσουν και οι δυο καπέλα του baseball και παρόμοια γυαλιά ηλίου. Μάλιστα η νεαρή ηθοποιός, έδειχνε ιδιαίτερα χαλαρή και ανακουφισμένη στο πλευρό του Pattinson.

Χώρια που έδειχναν να το απολαμβάνουν, αφού συνεχώς γελούσαν και έλεγαν αστειάκια με τους περίπου δέκα φίλους τους που τους συνόδευαν. Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Pattinson και Stewart μετά το χωρισμό και την επανασύνδεση… Star.gr

1.jpg

2.JPG

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai