Η Lady Gaga πήδηξε σε μηχανή του κιμά!

Τι ήταν να πουν κάποιοι ότι η Lady Gaga έχει πάρει παραπάνω κιλάκια, η τραγουδίστρια άδραξε την ευκαιρία για να απαντήσει με τον δικό της τρόπο στους επικριτές της...

Κατά τη διάρκεια λοιπόν της συναυλίας της στο Βέλγιο η Lady Gaga «πήδηξε» μέσα σε μια αυτοσχέδια μηχανή του κιμά, θέλοντας να δείξει ότι δεν είναι μόνο κρέας. Μάλιστα φορούσε κι μια δημιουργία από… κρέας, έτσι για να είναι ο συμβολισμός πιο ρεαλιστικός.

Εκείνη πάλι είπε ότι εμπνεύστηκε από το εξώφυλλο του περιοδικού Hustler το 1978, όπου τα πόδια μιας γυναίκας προεξείχαν από μια μηχανή του κιμά.

«Το 1970 δεν συμπεριφέρονταν πια στις γυναίκες σαν να ήταν σκέτο κρέας. Στο εξώφυλλο του Hustler και στην περιοδεία μου, τους συμπεριφερόμαστε ακριβώς μ’ αυτόν τον τρόπο», είπε η Lady Gaga στο κοινό της, που την αποθέωσε.

Το κρέας μάλιστα σ’ αυτή τη συναυλία είχε την τιμητική του, αφού μετά τραγούδησε το «Alejandro», πάνω σε έναν καναπέ που αντί φια ύφασμα είχε κομμάτια από κρέας!!!

Πάντως τα περιττά κιλά της δεν σκοπεύει να τα χάσει. Αντίθετα όπως είπε ξεκίνησε την επανάσταση του σώματος που θα δίνει δύναμη σε όσες κοπέλες δεν έχουν τις αναλογίες μοντέλου. Δείτε το βίντεο Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai