Πώς θα είναι ο άνθρωπος σε μία χιλιετία;

Ο άνθρωπος σε μία χιλιετία από τώρα μάλλον δεν θα ξεχωρίζει για την καλαίσθητη εμφάνιση του και οι διαφορές του με τον σημερινό...θα είναι αρκετά μεγάλες. Αυτά τα συμπεράσματα βγάζει κανείς διαβάζοντας την έρευνα της Sun σύμφωνα με το περτρέτο που η ίδια φιλοτέχνησε και αναδημοσιεύει η «Le Monde».

Σύμφωνα με την έρευνα, το φαγητό και η ιατρική θα αυξήσουν το μέγεθός μας, ενώ κάποια σημεία του σώματος θα μειωθούν αρκετά. Για παράδειγμα, τα έντερα, οι όρχεις (λόγω μείωσης της ανδρικής γονιμότητας) και ο εγκέφαλος, λόγω της βοήθειας που θα προσφέρουν οι υπολογιστές.

Ωστόσο, θα αυξηθεί το μέγεθος των χεριών και των δακτύλων λόγω και της χρήσης της αφής στη νέα τεχνολογία αλλά και το μέγεθος των ματιών καθώς θα επικοινωνούμε με βάση τις εκφράσεις του πρόσωπου και τις κινήσεις των ματιών. Όλα αυτά σύμφωνα με τον επιστήμονα στο Πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ.

Επιπλέον ο Δρ Στέμερ, ειδικευμένος στην οδοντιατρική, θεωρεί ότι θα έχουμε πολύ μεγαλύτερο πηγούνι και λιγότερα δόντια αφού την τροφή θα τη λαμβάνουμε σε υγρή μορφή ή ως χάπι ενώ θα είμαστε λιγότερο τριχωτοί και ζαρωμένοι. Δείτε πώς θα είναι ο άνθρωπος μετά από 1000 χρόνια: Madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai