Στον αέρα "Βασιλιάδες" και "Master Chef"

Ολα στον αέρα για δύο από τις πιο πετυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές, και μάλιστα τα βαριά «όπλα» του Mega. Οι «Βασιλιάδες» και το «Master Chef»...κινδυνεύουν να μείνουν εκτός προγράμματος, κάτι που φοβούνται ότι θα φέρει πολλά προβλήματα στον σταθμό της Μεσογείων στη μάχη του για την τηλεθέαση. 

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα ακόμα και σε πετυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα, όπως είναι οι «Βασιλιάδες» και το «Master Chef». Αν και το Mega έχει προγραμματίσει η σειρά και το ριάλιτι μαγειρικής να βγουν στον αέρα την ερχόμενη σεζόν, εντούτοις τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο και ο χρόνος πιέζει για οριστικές αποφάσεις. 

«Βασιλιάδες» και «Master Chef» είναι παραγωγές του Studio ATA, που είναι από τις παλαιότερες και σημαντικότερες στον χώρο εταιρείες. Οπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας: Υπέγραψε κάποιες θρυλικές σειρές της δεκαετίας του ’70, όπως ο «Γιούγκερμαν» και «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται», καθώς και σειρές που σηματοδότησαν το ξεκίνημα της ιδιωτικής τηλεόρασης, όπως οι «Τρεις Χάριτες» και οι «Απαράδεκτοι». Στις πιο πρόσφατές επιτυχίες του περιλαμβάνονται σειρές όπως «Στο Παρά Πέντε», «Λατρεμένοι μου Γείτονες» και «Ευτυχισμένοι Μαζί».

Εκτός από αγαπημένες σειρές, η λίστα των παραγωγών περιλαμβάνει: ακριβά show όπως το «Μπράβο» και το «Πολύ την Κυριακή», reality show όπως το «Survivor Ελλάδα - Τουρκία», τηλεπαιχνίδια όπως το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», «Taxi Girl», «Money Drop» και ανάμεσά τους το «Master Chef», που αναδείχτηκε ως μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τηλεοπτικής χρονιάς 2010.

Ο δεύτερος κύκλος του «Master Chef» ήταν να βγει στον αέρα από την προηγούμενη σεζόν, αλλά το Mega αποφάσισε να το κρατήσει για την ερχόόμενη, ώστε να έχει ένα δυνατό όπλο στη μάχη του prime time. Τώρα όμως, κινδυνεύει να μείνει και χωρίς αυτό, αφού ακόμα η εταιρεία παραγωγής δεν έχει παραδώσει στο κανάλι της Μεσογείων τα επεισόδια. 

Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, δεν έχει πραγματοποιηθεί ούτε και το μοντάζ των επεισοδίων, αφού για να γίνει αυτό, πρέπει πρώτα η εταιρεία να συμφωνήσει με το κανάλι και να λάβει μέρος των χρημάτων που χρειάζεται. Ο χρόνος όμως, πιέζει πολύ και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά αν το «Master Chef» θα βγει στον αέρα μέσα στον Νοέμβριο, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. 

Το ίδιο θρίλερ ισχύει και για την πετυχημένη σειρά «Βασιλιάδες». Αν και ακουγόταν ότι τα προβλήματα είχαν ξεπεραστεί (μάλιστα, η ενημέρωση που είχαν οι συντελεστές της σειράς ήταν ότι θα μπουν για γυρίσματα αρχές Νοεμβρίου), τελικά φαίνεται ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει, αν δεν λάβουν μέσα στον Οκτώβριο μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται. Κάτι που, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, είναι δύσκολο να συμβεί σύντομα. 

Οι πιο αισιόδοξοι ελπίζουν ότι η πληρωμή θα γίνει μέσα στον Νοέμβριο, κάτι που μεταθέτει ακόμα πιο πέρα την παραγωγή καινούργιων επεισοδίων. Οι πιο… απαισιόδοξοι, μάλιστα, εκτιμούν ότι τα καινούργια επεισόδια της πετυχημένης σειράς δεν πρόκειται να βγουν στον αέρα τον Ιανουάριο του 2013 όπως σχεδιαζόταν αρχικά, αλλά πολύ αργότερα, αναφέροντας χαρακτηριστικά τον Οκτώβριο του 2013. 

Αυτό θα συμβεί σε περίπτωση που το Mega δεν δώσει χρήματα στην εταιρεία παραγωγής για να μπορέσει να καλύψει μέρος των οφειλών του στους συντελεστές της σειράς. Να σημειώσουμε, δε, ότι τα επεισόδια που έχουν ήδη γυριστεί δεν μπορούν να προβληθούν, καθώς δεν είναι γυρισμένες όλες οι σκηνές τους, αλλά και γιατί δεν ολοκληρώνεται η ιστορία. 

Το τι θα συμβεί τελικά ουδείς το γνωρίζει. Τα στελέχη του σταθμού και της εταιρείας παραγωγής βρίσκονται σε συνεχείς επαφές, προσπαθώντας να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να βρεθεί λύση, αφού κοινή τους γραμμή είναι να καταφέρουν να βγάλουν στον αέρα τους «Βασιλιάδες» και το «Master Chef». Ολα, όμως, ακόμα… είναι στον αέρα! Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai