Η κρίση έφαγε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, όχι η Μανωλίδου

Μπορεί τα δημοσιεύματα να ήθελαν την Ευγενία Μανωλίδου να τρώει τη θέση του Ανδρέα Μικρούτσικου...στην παρουσίαση του reality «The Huge Secret», αλλά τελικά η αλήθεια είναι άλλη, και την αποκάλυψε αποκλειστικά στο Star, ο παραγωγός του κυπριακού show:

«Αυτή τη στιγμή, το Huge Secret βρίσκεται στο συρτάρι. Είναι και αυτό θύμα της μεγάλης οικονομικής κρίσης που υπάρχει στο νησί και λόγω του υψηλού κόστους παραγωγής, δυστυχώς δεν ήταν εφικτό να βγει φέτος στον αέρα».

Τόνισε δε, πως δεν έχει γίνει «καμία επαφή δεν έγινε με την κυρία Μανωλίδου σε οποιοδήποτε επίπεδο, και ούτε η παραγωγή προτίθεται να το ψάξει. Πιστεύουμε πάρα πολύ στην επανεμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου, το ίδιο πιστεύουν και τα τηλεοπτικά κανάλια».

Όσο για το αν έχει μιλήσει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο για την αναβολή του τηλεοπτικού του comeback;

Όπως είπε, ο Γιάννης Σαββίδης, ιδιοκτήτης της εταιρίας παραγωγής “Hi-lights Production”, «δεν επικοινώνησε μαζί μου ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Δεν γνωρίζω αν καιν εφόσον έχει φτάσει στ΄αυτιά του κάτι τέτοιο. Ευελπιστώ να του μιλήσω μέσα στις επόμενες μέρες, για να ξεκαθαρίσουμε και κάποια πράγματα».Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai