Ο Αιμίλιος Λίατσος γενικός διευθυντής ειδήσεων στην ΕΡΤ


Οι υπογραφές απομένουν για να αναλάβει ο Αιμίλιος Λιάτσος γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση...που έγινε μεταξύ του δημοσιογράφου και του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου ήταν σε αρκετά θετικό κλίμα.

Το μόνο που απομένει προκειμένου να επισημοποιηθεί η ανάληψη των καθηκόντων του στην κρατική τηλεόραση είναι να πέσουν οι υπογραφές, κάτι που θα γίνει μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα. Μετά την αποχώρησή του από το Star πριν από περίπου ένα χρόνο, αφήνοντας οικειοθελώς την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, ο Αιμίλιος Λιάτσος επιστρέφει και πάλι στη μικρή οθόνη, αυτή τη φορά όχι μπροστά από τις κάμερες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, δέχτηκε πρόταση από τους υπεύθυνους της κρατική τηλεόρασης προκειμένου να αναλάβει τη θέση του διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης. Αλλωστε, η πολυετής καριέρα του στην ενημέρωση έχει δείξει την αξία του στον χώρο και τώρα ίσως είναι η στιγμή για μια ακόμη αναγνώριση. 

Οπως φαίνεται, αυτή η πρόταση είναι μία ακόμη μεγάλη πρόκληση για την καριέρα του, ενώ λίγο μετά τις υπογραφές και αφού επισφραγιστεί η συνεργασία αναμένουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις από τις δύο πλευρές. Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai