Αδυνατίστε με ... ένα ψέκασμα!

Ξέχνα όσα ήξερες για δίαιτες, διατροφές και γυμναστήρια: τώρα η απώλεια βάρους γίνεται με ένα… ψέκασμα! Το άρωμα που...υπόσχεται να σε κάνει συλφίδα μόλις κυκλοφόρησε! Πρόκειται για το «Prends - Moi» του γαλλικού οίκου αρωματοποιίας Robertet, που το μυρίζεις και… αδυνατίζεις (έςτσι λέει η εταιρεία τουλάχιστον).

Το «μυστικό» του αρώματος βρίσκεται στα συστατικά του: ο συνδυασμός καφείνης, καρνιτίνης και σπιρουλίνας ενεργοποιεί τα δύο βασικά ένζυμα της λιπόλυσης, βοηθώντας στο αδυνάτισμα, ενώ αυξάνει την παραγωγή β-ενδορφινών στην επιδερμίδα, οι οποίες μεταφέρουν ένα «μήνυμα ευτυχίας» στον εγκέφαλο, το οποίο και «κόβει» το τσιμπολόγημα!

Περγαμόντο, μανταρίνι και γκρέιπφρουτ θα σου μυρίσει το αρωματάκι, το οποίο το φοράς οπωσδήποτε κάθε πρωί και το ανανεώνεις κάθε φορά που σε πιάνει λιγουρίτσα.

Το «Prends – Moi» δοκιμάστηκε σε γυναίκες μεταξύ 18 και 70 ετών, οι οποίες δεν έκαναν δίαιτα: το 75% συμφώνησε πως μειώθηκε η τάση τους για τσιμπολόγημα, ενώ το 73% ένιωσε αυτή την αίσθηση ευχαρίστησης.

Περίπου 36 ευρώ κοστίζει το άρωμα του αδυνατίσματος, οπότε μπορεί να το αποκτήσει ο καθένας. Αρκεί βέβαια να… μικρύνει η λίστα αναμονής των 6.000 ατόμων που περιμένουν πώς και πώς να ψεκαστούν! Mέχρι να εξυπηρετηθούν όοοολοι αυτοί, προλαβαίνεις να αδυνατίσεις, να ξαναπαχύνεις και να ξανα-αδυνατίσεις μην σου πω...Madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai