Η Apple σε μάχη με την Google για την εφαρμογή του YouTube

Η Apple αυτή τη φορά κρατά μια πιο σκληρή στάση απέναντι στον άλλο μεγάλο κολοσσό της τεχνολογίας, την Google και αποφάσισε...να μην συμπεριλάβει την προεγκατεστημένη εφαρμογή για το δημοφιλή ιστότοπο YouTube της Google στη νέα έκδοση του λογισμικού της iOS 6 για φορητές συσκευές iPhone και iPad.

Οι χρήστες iOS συσκευών θα μπορούν να δουν σχετικά videos μέσα από τον Safari browser, ενώ τόνισε πως η Google εργάζεται πάνω σε ένα νέο App που θα διατεθεί σύντομα μέσα από το App Store.

Αυτό ενδέχεται να προμηνύει την μελλοντική κατάργηση της Google ως βασική μηχανή αναζήτησης στο iPhone. Φυσικά η αντικατάστασή της μηχανής αναζήτησης της Google στις δημοφιλέστατες συσκευές iPhone θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις για την κερδοφορία της εταιρείας.

Οι δύο κολοσοί τεχνολογίας βρίσκονται σε μία διαρκή αντιπαλότητα. Η Apple, πριν λίγο καιρό, ανακοίνωσε πως προτίθεται να αντικαταστήσει την υπηρεσία χαρτών που παρέχει η Google Google Maps, στις «έξυπνες» συσκευές της με μία δική της εφάμιλλη υπηρεσία. Madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai