Η Mariah Carey στη θέση της Jennifer Lopez στο American Idol

Μετά τι οριστικό αντίο της Jennifer Lopez από το American Idol, τη θέση της JLo θα πάρει η Mariah Carey. Την πόρτα της εξόδου έδειξαν και στον Steven Tyler, ο οποίος...επισήμως λέει ότι η συμμετοχή του στο talent show τον απομάκρυνε από τους Aerosmith, ενώ και ο Randy Smith ακούγεται ότι το σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει.

Οι παραγωγοί του show πάλι θέλουν να το ανανεώσουν πλήρως, διατηρώντας στη θέση του μόνο τον παρουσιαστή, Ryan Searcrest. Ο μισθός της Mariah Carey θα κυμαίνεται από 12 – 17 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το FOX δήλωσε ενθουσιασμένο από το κλείσιμο της συμφωνίας. Το ίδιο και η Mariah Carey που μέσω Twitter είπε ότι είναι πανευτυχής που θα συμβάλει στο να ανακαλυφθούν νέα ταλέντα.

Ενημερωτικά να σας πούμε ότι η Jennifer Lopez την πρώτη της χρονιά ως κριτής στο American Idol έπαιρνε 12 εκατομμύρια δολάρια και τη δεύτερη 15 εκατομμύρια και τώρα ήθελε το ποσό αυτό να αυξηθεί στα 17! Για την υπόλοιπη κριτική επιτροπή ακούγονται έντονα τα ονόματα του Kanye West, της Mary J Blige, του Lenny Kravitz και της Katy Perry. Madata.gr

Η Mariah Carey παίρνει τη θέση της JLo στο American Idol

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai