Eρχεται δεύτερος γιος για τον Σάκη Ρουβά

Eρχεται δεύτερος γιος για τον Σάκη Ρουβά. Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη διανύουν...ένα από τα πιο ευτυχισμένα καλοκαίρια τους, αφού π εριμένουν το τρίτο τους παιδάκι.

Ο τραγουδιστής και το πρώην μοντέλο έχουν ήδη μία κορούλα, την Αναστασία και ένα αγοράκι, ενώ οι φήμες που κάνουν τον γύρο της πόλης λένε πως η Κάτια κυοφορεί και πάλι μπέμπη.

Το ζευγάρι της σόουμπιζ λατρεύει τα παιδάκια. Αλλωστε, κάτι τέτοιο ο Σάκης το έχει αποδείξει έμπρακτα εδώ και πολλά χρόνια, αφού ως πρεσβευτής της «Ελπίδας» έχει δώσει χαρά σε πολλά παιδάκια που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Πριν από λίγες μέρες επισκέφτηκε και το μαιευτήριο «Λητώ», όπου βρίσκεται ο γυναικολόγος και μαιευτήρας της Ελπιδοφόρος Δουράτσος, για να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Μάλιστα, μιλώντας στο Tlife ο γιατρός της είπε χαρακτηριστικά: «Η Κάτια είναι πολύ καλά. Διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι πολύ χαρούμενη που θα γίνει ξανά μητέρα.

Η πορεία της είναι εξαιρετική και μέχρι στιγμής έχουν γίνει όλες οι εξετάσεις και πάμε πολύ καλά», είπε και πρόσθεσε: «Για το φύλο του μωρού δεν μπορούμε να πούμε ακόμη κάτι με βεβαιότητα, γιατί είναι πολύ νωρίς. Το ζευγάρι δεν έχει κάποια ιδιαίτερη επιθυμία, τους ενδιαφέρει να είναι το μωρό γερό και δυνατό».

Το λαμπερό ζευγάρι της σόουμπιζ βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στη Σκιάθο, όπου έκανε τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο Σάκης και η Κάτια είχαν νοικιάσει μια πολυτελή βίλα στο νησί και καθημερινά μαζί με το σκάφος τους, την «Αστερόεσσα», και τα παιδιά τους έκαναν βόλτες σε παραλίες του νησιού.

Αυτές τις μέρες ο τραγουδιστής ετοιμάζεται για τη μεγάλη συναυλία που θα δώσει την ερχόμενη Κυριακή στη Μύκονο και συγκεκριμένα σε γνωστό στέκι στην περιοχή Καλό Λιβάδι, όπου αναμένεται να γίνει πανικός.Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai