Χαμός για τη μάσκα του Michael Jackson! : Μια μαύρη χειρουργική μάσκα, από αυτές που φορούσε ο Michael Jackson στις δημόσιες εμφανίσεις του και την οποία υποτίθεται ότι φορούσε το βράδυ πριν πεθάνει,

Μια μαύρη χειρουργική μάσκα, από αυτές που φορούσε ο Michael Jackson στις δημόσιες εμφανίσεις του και την οποία...υποτίθεται ότι φορούσε το βράδυ πριν πεθάνει, βγαίνει στο σφυρί.
Τη δημοπρασία πραγματοποιεί ο οίκος δημοπρασίων Nate D. Sanders Auctions και η τιμή εκκίνησης είναι τα 20.000 δολάρια.

Πρόκειται για τη μάσκα που φορούσε ο βασιλιάς της ποπ κατά τη διάρκεια των προβών του για την παγκόσμια περιοδεία του «This is It» που δεν έχει ποτέ τελικά στις 24 Ιουνίου του 2009.
Είναι φτιαγμένη από μετάξι, ειδικά σχεδιασμένη για τον Michael Jackson και έχει επάνω ακόμα και υπολείμματα από το make up του, καθώς και τούφες από τα μαλλιά του.

Τη συγκεκριμένη μάσκα είχε στην κατοχή του ένας από τους σωματοφύλακές του, ο οποίος ορκίζεται ότι είναι αληθινή. Η δημοπρασία θα ολοκληρωθεί στις 30 Απριλίου και ήδη οι προσφορές έχουν αγγίξει τις 21.190 δολάρια. Μάλιστα ο οίκος δημοπρασιών υποστηρίζει ότι η μάσκα μπορεί να αγγίξει ακόμα και το αστρονομικό ποσό των 150.000 δολαρίων!!!!Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai