Οι Ελληνίδες πρωταθλητές σε μπότοξ και οι Έλληνες στην επιμήκυνση πέους : Το ελιξίριο της νεότητας και της αιώνιας ομορφιάς αναζητούν οι Ελληνες στις πλαστικές επεμβάσεις και στα μπότοξ. Ετσι εξηγείται ότι η χώρα μας αναδεικνύεται πρωταθλήτρια

Το ελιξίριο της νεότητας και της αιώνιας ομορφιάς αναζητούν οι Ελληνες στις πλαστικές επεμβάσεις και στα μπότοξ. Ετσι εξηγείται ότι...η χώρα μας αναδεικνύεται πρωταθλήτρια της Ευρώπης το 2010, με τους ειδικούς να επισημαίνουν ότι εξίσου αξιοσημείωτο εύρημα είναι η πρωτιά των Ελλήνων σε επεμβάσεις επιμήκυνσης πέους.

Ειδικότερα και όπως δείχνουν τα στοιχεία της Διεθνούς Κοινότητας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, στις ΗΠΑ διενεργήθηκαν το 2010 περισσότερες από 3,1 εκατ. αισθητικές επεμβάσεις, στη Βραζιλία 2,5 εκατ. και στην Κίνα 1,2 εκατ. Οταν όμως οι ερευνητές προσάρμοσαν τα δεδομένα στα πληθυσμικά κριτήρια της κάθε χώρας, τότε το τοπ-3 διαμορφώθηκε ως εξής: πρώτη η Νότια Κορέα, δεύτερη η Ελλάδα και τρίτη η Ιταλία.
Ετσι, το 2010, περίπου 160.000 γυναίκες και άνδρες στη χώρα μας επισκέφτηκαν πλαστικό χειρουργό με στόχο να αλλάξουν στο σώμα τους εκείνα τα σημεία που τους δυσαρεστούσαν.
Την έκπληξη, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, φαίνεται ότι την έκαναν οι άνδρες που τολμούν την επιμήκυνση πέους: σε διάστημα 12 μηνών 592 άνδρες υποβλήθηκαν στη συγκεκριμένη επέμβαση.

Την τάση αυτή άλλωστε επιβεβαιώνουν και οι ειδικοί υπογραμμίζοντας ότι οι Ελληνες ξορκίζουν τα ταμπού. «Αυξάνεται το ενδιαφέρον εκείνων που ζητούν πληροφορίες. Ενας στους δέκα που ρωτούν έρχεται στο ιατρείο για επέμβαση», λέει στα «ΝΕΑ» ο Δημήτρης Μπορούσας, ειδικός ουρολόγος - πλοίαρχος ε.α. Και διευκρινίζει ότι «οι άνδρες που αντιμετωπίζουν πραγματικό πρόβλημα με το μέγεθος του πέους τους και απευθύνονται σε ειδικούς είναι λίγοι. Οι περισσότεροι καταφεύγουν σε αυτή τη λύση λόγω της ακραίας ενασχόλησής τους με το σώμα τους, όπως γίνεται και με την αυξητική στήθους σε κάποιες περιπτώσεις γυναικών».

Την τιμητική τους περίοδο φαίνεται να διανύουν στη χώρα μας και οι μη επεμβατικές λύσεις - τα γνωστά σε όλους μπότοξ και το «γέμισμα» με υαλουρονικό οξύ αποτελούν το 34% του συνόλου των αισθητικών επεμβάσεων. Δεδομένης της κρίσης, οι δερματολόγοι σημειώνουν ότι οι παρεμβάσεις στο πρόσωπο χωρίς τη χρήση νυστεριού απευθύνονται και στα μικρά πορτοφόλια. Αρκεί κανείς να αναλογιστεί ότι το σβήσιμο των ρυτίδων από τα μάτια με μπότοξ κοστίζει μόλις 100 ευρώ - σημειώνεται ότι η διαδικασία πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε τέσσερις μήνες. «Εξίσου σημαντικό λόγο, ωστόσο, αποτελεί ο μικρός χρόνος αποθεραπείας και η δυνατότητα επανόρθωσης αισθητικού λάθους που μπορεί να προκύψει», υπογραμμίζει η δερματολόγος - αφροδισιολόγος, διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Κατερίνα Λαμπρινοπούλου, προσθέτοντας ότι οι Ελληνίδες επενδύουν στην ομορφιά και εν μέσω οικονομικής κρίσης. ta nea .gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai