Δύο 24χρονες της μουσικής στις 100 πιο ισχυρές προσωπικότητες του πλανήτη

Υπάρχουν άνθρωποι στον πλανήτη που μας επηρεάζουν, μας εμπνέουν, μας παραδειγματίζουν, μας ψυχαγωγούν και αλλάζουν τον κόσμο μας. Αυτό είναι και το κριτήριο με το οποίο...το περιοδικό Time επέλεξε τους 100 πιο ισχυρούς ανθρώπους του κόσμου. Τόσο η ελκυστική pop τραγουδίστρια Rihanna, όσο και η υπερεπιτυχημένη Βρετανίδα Adele που σαρώνει στο πέρασμά της τα μουσικά βραβεία, βρίσκονται ανάμεσά τους.

Η Rihanna είναι μια μουσική προσωπικότητα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια. Πρόσφατα μάλιστα, βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες και η ταινία «Ναυμαχία» στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Λίαμ Νίσον, αποδεικνύοντας το πολύπλευρο ταλέντο της, κάνοντας τον κόσμο να μιλά για αυτή. Πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη όμορφη κοπέλα, μόλις στα 24 χρόνια της, από τα Μπαρμπέιντος, αρκετά προκλητική στα video clips και τις εμφανίσεις της, ταλαντούχα κι εργατική.

Όσο για την Αdele, τι να πει κανείς; Τα λένε από μόνοι τους οι αριθμοί των βραβείων που μετρά ήδη μόλις στα 24 χρόνια της κι αυτή. Αν ανοίξετε το ραδιόφωνο, σίγουρα θα πετύχετε κάποιο από τα πασίγνωστα τραγούδια της. Το θετικό είναι ότι και ολόκληρος ο κόσμος πια, γνωρίζει το όνομά της, το όμορφο μουτράκι της, αλλά και την αξιοθαύμαστα πλούσια για την ηλικία της, δισκογραφία της. clickatlife.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai