Η αμοιβή της Ζέτας Μακρυπούλια και η αναβολή του Dancing : Δύσκολες εποχές για ... μεγάλες αμοιβές στην τηλεόραση! Αυτό το μήνυμα ήθελε να στείλει ο ΑΝΤ1 και το κατάφερε πολύ καλά!
Όχι μόνο ανέβαλε το Dancing  

Δύσκολες εποχές για ... μεγάλες αμοιβές στην τηλεόραση! Αυτό το μήνυμα ήθελε να στείλει ο ΑΝΤ1 και το κατάφερε πολύ καλά!...
Όχι μόνο ανέβαλε το Dancing with the Stars 3 αλλά ο Θοδωρής Κυριακού, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου AΝΤΕΝΝΑ, ανέβασε το μεσημέρι της Παρασκευής στο twitter του, το εξής σχόλιο: «Ο εποχές που οι παραγωγοί παρουσιαστές και συντελεστές ελάμβαναν τεράστιες αμοιβές τελείωσε. Δυστυχώς δεν είναι σε όλους κατανοητό».

Το σχόλιο προφανώς πήγαινε στην Ζέτα Μακρυπούλια, που αυτόν τον καιρό αντί για την Αθήνα επέλεξε να βρίσκεται στην Πάρο για να επιμεληθεί όπως λέει η ίδια το μαγαζί που φτιάχνει!

Λίγο το "έπαιξε" δύσκολη, λίγο το ότι δεν έπεφτε κάτω από τα 8.000 ανά επεισόδιο, όπως γράφουν πολλές εφημερίδες... το αποτέλεσμα ήταν η αναβολή του σόου και μάλιστα με επίσημη ανακοίνωση.
«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την απόφασή του να προχωρήσει στην μετάθεση της προβολής του Dancing With The Stars 3 για την έναρξη της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Το κανάλι οδηγήθηκε στην συγκεκριμένη απόφαση λαμβάνοντας υπόψη τα δυσμενή δεδομένα που διαμορφώνονται στην τηλεοπτική αγορά σαν συνέπεια της ραγδαίας μείωσης της διαφημιστικής δαπάνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΝΤ1, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει γενικότερα η αγορά, από τον Ιανουάριο του 2012 έχει λανσάρει 5 νέα τηλεοπτικά προγράμματα τόσο στο χώρο της ψυχαγωγίας όσο και της μυθοπλασίας.

Τις επόμενες εβδομάδες μάλιστα έχει προγραμματίσει την προβολή δυο νέων πολλά υποσχόμενων προγραμμάτων. Πρόκειται για τoν 4ο κύκλο του επιτυχημένου talent show «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο και στην κριτική Επιτροπή τους Βαγγελή Περρή, Ευγενία Μανωλίδου και Χάρη Χριστόπουλο. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα κάνει πρεμιέρα το επόμενο Σάββατο.
Επίσης, την Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 22:00 , κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του καταξιωμένου δημιουργού Αλέξανδρου Ρήγα, «Αμάρτημα της Μητρός μου» στο cast της οποίας περιλαμβάνονται εξαιρετικά δημοφιλείς αλλά και ανερχόμενοι ηθοποιοί.»madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai