Γιολάντα Διαμαντή: "Με τον Βαγγέλη δεν τελειώσαμε" : Στην εκπομπή του Γ. Σατσίδη «Movies & Stars» μίλησε η Γ. Διαμαντή και φυσικά μίλησε για την επεισοδιακή απομάκρυνσή της από τη ραδιοφωνική της εκπομπή.«Κάθε

Στην εκπομπή του Γ. Σατσίδη «Movies & Stars» μίλησε η Γ. Διαμαντή και φυσικά μίλησε για την επεισοδιακή απομάκρυνσή της...
από τη ραδιοφωνική της εκπομπή.
«Κάθε εμπόδιο για καλό. Τέρμα η ιστορία, πάμε γι’ αλλά», λέει η Γιολάντα στη συνέντευξή της που θα προβληθεί σήμερα, πλάνα της οποίας εξασφάλισε η Πρωινή Μελέτη.
Μάλιστα τόνισε ότι με τον Βαγγέλη Περρή θα ξανασυνεργαστούν και μάλιστα σύντομα.
«Με τον Βαγγέλη δεν τελειώσαμε. Έχουμε πράγματα να κάνουμε και ευελπιστούμε και οι δύο να είμαστε ξανά μαζί. Είμαστε σε κουβέντες, αλλά είναι κάτι που θέλουμε και οι δύο πάρα πολύ. Και οι δύο θέλουμε να δουλεύουμε μαζί, έχουμε συνηθίσει το ραδιόφωνο μαζί, είναι σπάνια η χημεία μας», είπε.
Πάντως την εκπομπή πλέον δεν την ακούει και έχει πει στον Περρή ότι δε θέλει πολλά, πολλά με την Ε. Παπαβασιλείου.
«Τώρα θέλω να δείρω τον Περρή. Του λέω, δε θέλω πολλά, πολλά με την Έλενα, να είσαι κύριος! Τις πρώτες μέρες στενοχωριόμουν και με τα μηνύματα που ερχόντουσαν. Τώρα πια δεν ακούω την εκπομπή. Δεν υπάρχει λόγος να χαλιέμαι», είπε.
Η Γιολάντα μίλησε και για την ξαφνική απομάκρυνσή της από την εκπομπή.
«Καμία καρέκλα δε γράφει το όνομά σου. Δεν είναι τίποτα για πάντα, απλά το ωραίο είναι να γίνεται με έναν τρόπο κομψό», τόνισε.
Δείτε το video… Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai