Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επιστρέφει στην TV!

Χορευτικό ριάλιτι θα παρουσιάσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, κάνοντας τηλεοπτικό comeback έπειτα από περίπου...
τρία χρόνια απουσίας και μετά τις περιπέτειες με την περιουσία και τον γάμο του!
Ο παρουσιαστής είπε το μεγάλο «ναι» στην πρόταση εταιρείας παραγωγής για το ριάλιτι «The Huge Secret» στην Κύπρο, για την οποία έχει γράψει το star.gr.
«Χθες είχα μια συνάντηση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο σε μια καφετέρια, συζητήσαμε, καταλήξαμε σε μια καταρχήν προφορική συμφωνία. Είναι ενθουσιασμένος και αυτός, αλλά και εμείς... Δώσαμε τα χέρια! Το μόνο που μένει πλέον είναι το καθαρά διαδικαστικό θέμα των υπογραφών, εντός της επόμενης εβδομάδας», δήλωσε αποκλειστικά στο Star ο ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής, Γιάννης Σαββίδης.
Μέσα σε τρία χρόνια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είδε την καριέρα του να περνά από χίλια κύματα, την περιούσια του να ρημάζεται και τον γάμο του να τελειώνει. Έχοντας μηδενίσει τα κοντέρ, ο παρουσιαστής ετοιμάζεται για το νέο του ξεκίνημα. 
«Η αλήθεια είναι ότι δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ για να τον βρούμε. Δεν ξέρω τα προβλήματα που έχει περάσει είτε τα επαγγελματικά, είτε τα προσωπικά», είπε ο κ. Σαββίδης, προσθέτοντας πως το οικονομικό κομμάτι δεν ήταν το πρώτο μέλημα του Ανδρέα στις συζητήσεις τους.
Τα γυρίσματα του «The Huge Secret» θα αρχίσουν τον Φεβρουάριο, ενώ η πρεμιέρα θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, κάνοντας τον παρουσιαστή μόνιμο κάτοικο Λευκωσίας!Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai