Hacker Cup από το Facebook!

Θεσμός τείνει να γίνει το Hacker Cup, καθώς και φέτος το Facebook διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τον διαγωνισμό που ευελπιστεί να βρει...τον καλύτερο hacker στον κόσμο!
Πρόκειται για έναν διαγωνισμό που απευθύνεται σε προγραμματιστές, οι οποίοι καλούνται να λύσουν μια σειρά προβλημάτων, με στόχο να φθάσουν στην τελική δοκιμασία.
Υπάρχουν τρεις προκριματικοί γύροι, στους οποίους μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας, από όποια χώρα κι αν προέρχεται. Όσοι καταφέρουν να λύσουν τις αλγοριθμικές δοκιμασίες γρήγορα και με ακρίβεια παίρνουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, ο οποίος διοργανώνεται στα κεντρικά γραφεία του Facebook. 
Ο νικητής λαμβάνει 5.000 δολάρια και το δικαίωμα να καυχιέται ότι είναι ο καλύτερος hacker, σύμφωνα με τα κριτήρια του Facebook.
Βέβαια, είναι γεγονός ότι οι πλέον ικανοί προγραμματιστές έχουν ήδη αποκατασταθεί επαγγελματικά και δεν έχουν ανάγκη έναν διαγωνισμό για να κερδίσουν την καταξίωση.
Ουσιαστικά, ο διαγωνισμός αυτός γίνεται επομένως όχι για να αναδειχθεί «ο καλύτερος hacker του πλανήτη», αλλά για να προσελκύσει το Facebook νέα ταλέντα. Zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai