Προσεχώς 1 δισ. οι χρήστες του Facebook

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της βρετανικής εταιρείας iCrossing, το Facebook αναμένεται να ξεπεράσει το ορόσημο του...ενός δισεκατομμυρίου χρηστών μέσα στη χρονιά που διανύουμε. Πιο συγκεκριμένα, το φράγμα αναμένεται να σπάσει τον προσεχή Αύγουστο.
Η τελευταία επίσημη ενημέρωση από το Facebook ήταν το Σεπτέμβριο, με την υπηρεσία να κάνει λόγο για 800 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες. Σε άλλες εποχές το Facebook θα χρειαζόταν πολύ λιγότερο από ένα χρόνο για να προσθέσει 200 εκατομμύρια χρήστες, είναι όμως αλήθεια ότι οι «τρελοί» ρυθμοί ανάπτυξης του παρελθόντος δε θα μπορούσαν να συνεχιστούν επ' άπειρον. Ο δυτικός κόσμος δείχνει σημάδια κορεσμού, πολύ απλά γιατί η πλειοψηφία του online πληθυσμού έχει ήδη λογαριασμό στο Facebook.
Υπάρχουν, πάντως, και οι αναδυόμενες αγορές, όπου το Facebook διατηρεί τη δυναμική του. Η Ινδία και η Βραζιλία είναι δύο χώρες με μεγάλο πληθυσμό, οι οποίες αρχίζουν σιγά-σιγά να στρέφονται προς το Facebook. Φυσικά, το 1 δισ. θα είχε ξεπεραστεί προ πολλού αν η διάσημη υπηρεσία ήταν ελεύθερη στην Κίνα. Πηγή: e-pcmag, Zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai