Fab 5: Η ομάδα των "5" εν δράσει

Ο Γιάννης Μπαρμπίτσας είναι ένας πολύ συντηρητικός τύπος, τόσο στη ζωή του όσο και στο ντύσιμό του. Με λίγα λόγια το σπίτι του αλλά και τα ρούχα του λες...και είναι βγαλμένα από άλλη εποχή. Και τότε είναι που παίρνει τη μεγάλη απόφαση και καλεί τους Fab 5 να τον βοηθήσουν, προκειμένου να κάνει την πιο επιτυχημένη πρόταση γάμου στην κοπέλα του.
Οι Fab 5 αναλαμβάνουν δράση με πρώτο τον Ηλία Ψινάκη. Για να ξεπεράσει ο Γιάννης τις αναστολές και τις ανασφάλειές του, ο Ηλίας τον πηγαίνει στο «Greek Free Fall Club» για να κάνει sky diving. Ο δαιμόνιος μάνατζερ πιλοτάρει και κάποια στιγμή αφήνει τα ηνία στους ειδικούς και πετάει τον Γιάννη στο απόλυτο κενό. Εκείνος τα χάνει και παθαίνει ένα σοκ, αλλά έχοντας σκοπό να εντυπωσιάσει την αγαπημένη του κάνει πέτρα την καρδιά του.
Σειρά παίρνει ο Τρύφωνας, ο οποίος θα τον πάει για ριζική αποτρίχωση στο σώμα και για fish spa. Φυσικά του αλλάζει και το λουκ στα μαλλιά. Και αφού έβαλε το χεράκι του στη μεταμόρφωση του Γιάννη πατάει κι ένα σφουγγάρισμα ώστε να βοηθήσει τους υπόλοιπους που επιμελούνται το σπίτι.
Ο Λάκης Γαβαλάς θα τον βοηθήσει να αγοράσει το μονόπετρο για την καλή του, αλλά και το κουστούμι που θα φορέσει την ιδιαίτερη αυτή βραδιά.
Ο Γιώργος Μέρλος του αλλάζει το σπίτι και το κάνει πιο μοντέρνο και πιο λειτουργικό για δύο άτομα. Μάλιστα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων βρήκε έναν σκύλο και ως φιλόζωος που είναι αναζήτησε τον ιδιοκτήτη του τετράποδου με αποτέλεσμα να χάσουν αρκετό χρόνο.
Ο Παναγιώτης Φασούλης μαθαίνει στον Γιάννη να φτιάχνει φοντί σοκολάτας με φράουλες, έναν γλυκό πειρασμό με όχι και τόση δυσκολία στην προετοιμασία, που θα γοητεύσει την αγαπημένη του.
Υστερα από τόσες θυσίες και τα όσα τράβηξε ο Γιάννης μέχρι να της κάνει την πρόταση γάμου, η κοπέλα συγκινήθηκε και δύσκολα μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Φυσικά η απάντηση θα δοθεί σήμερα του βράδυ στις 22.00 στον ΑΝΤ1. Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai