Ο Χάρρυ Κλυνν επιστρέφει!

Ο Χάρρυ Κλυνν αφήνει τα λημέρια του στην Καλαμαριά και επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια στην Αθήνα καθώς του έλειψε το κοινό της πρωτεύουσας.
Πρόκειται...για διπλή επιστροφή που θα επισφραγιστεί με τις εμφανίσεις του σε δική του στέγη, αλλά και με τον νέο του δίσκο με τον τίτλο «Η μικρή Μαρία στον κήπο με τις λόγχες» που θα κυκλοφορήσει στον κυβερνοχώρο.
«Η πρόταση που έκανα στο θέατρο “Βέμπο” δεν ευοδώθηκε, γιατί ζήτησαν ένα ποσό πολύ υψηλό. Φαίνεται ότι νομίζουν πως είμαστε στην εποχή που τα ονόματα έκαναν τα... χρυσά αβγά» σχολιάζει ο Χάρρυ Κλυνν στην «Espresso».
«Κατόπιν τούτου έχω έναν χώρο στον Κεραμικό, διατηρητέο, τον οποίο προτίθεμαι να ανακαινίσω μέχρι τα Χριστούγεννα, όπου θα κάνω κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό καθώς ο κόσμος θέλει να ακούσει πρωτότυπα και πρωτογενή πράγματα». Ο Χάρρυ Κλυνν εξετάζει και το ενδεχόμενο εμφάνισής της του και στη μικρή οθόνη.
«Εχω δύο προτάσεις από μεγάλα ιδιωτικά κανάλια και αν καταλήξω, γιατί δεν μπαίνω σε καλούπια, θα υπάρξει μια ωριαία εκπομπή όπου οι βολές θα στρέφονται απευθείας προς τους υπευθύνους για το δράμα που περνάμε όλοι μας».
Οσονούπω ωστόσο θα βγει μέσω Διαδικτύου και ο τελευταίος του δίσκος «Η μικρή Μαρία στον κήπο με τις λόγχες», μια ιστορία που σηματοδοτεί μια εποχή για εκείνον. Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai