Ο Λάμπης Λιβιεράτος πολύ θυμωμένος στο Πρωϊνό Mou

«Δεν είμαστε μαζί με την Εύη. Εγώ δεν αφήνω υπονοούμενα. Δε μ' αρέσει να το τραβάω απ' τα μαλλιά. Εφόσον έχουμε μπει...
στη φάση της παραφιλολογίας, είμαστε δεν είμαστε, σου λέω ότι δεν είμαστε»Φουντωμένος πήγε στο «Πρωινό mou» ο Λάμπης Λιβιεράτος. Ο τραγουδιστής καλεσμένος στην εκπομπή, έδωσε τελικά μια οριστική απάντηση για το αν έχει ή όχι χωρίσει με τη σύζυγό του Εύη Αδάμ.
Αποφάσισε λοιπόν ο Λάμπης Λιβιεράτος να απαντήσει ευθέως και χωρίς περιστροφές για να ησυχάσουμε κι εμείς που το είχαμε μεγάλο άγχος.
«Δεν είμαστε μαζί με την Εύη. Εγώ δεν αφήνω υπονοούμενα. Δε μ' αρέσει να το τραβάω απ' τα μαλλιά. Εφόσον έχουμε μπει στη φάση της παραφιλολογίας, είμαστε δεν είμαστε, σου λέω ότι δεν είμαστε», είπε ο τραγουδιστής στον Γιώργο Λιάγκα.
«Για να μη δημιουργείτε παραφιλολογία και να μη λέει ο κόσμος ότι το κάνουμε επίτηδες. Ξέρει ο κόσμος ότι δεν έχω απαντήσει ευθέως γιατί κάθε φορά που με έχουν ρωτήσει είναι σε λάθος χώρο, σε λάθος ώρα», συνέχισε ο Λάμπης Λιβιεράτος και φαινόταν έτοιμος να εκραγεί.
Ορίστε λύθηκε κι αυτό το μυστήριο. Δε φανταζόμαστε τώρα να βγει η Εύη Αδάμ για πολλοστή φορά και να το διαψεύσει. Τουλάχιστον ας συνεννοηθούν οι δυο τους για το τι θα λένε.
Πάντως εμείς θα πάρουμε την εκδοχή που ακούσαμε με τα αυτάκια μας. Χώρισαν οι δρόμοι τους και πορεύεται ο καθένας μόνος του.
Ιδιαίτερη ένταση επικράτησε στο πλατό του πρωινού του Mega, μεταξύ του διδύμου των παρουσιαστών και του σημερινού καλεσμένου τους, Λάμπη Λιβιεράτου.
Χωρίς να κρύβει την ενόχλησή του για τον τρόπο με τον οποίο του έχουν συμπεριφερθεί τα media, ο Λάμπης Λιβιεράτος ήρθε σε αντιπαράθεση με την Φαίη Σκορδά, όταν εκείνη αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που αφορούν τον χωρισμό του με την Εύη Αδάμ. Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai