Τι είδε ο Γιώργος Παπαδάκης και φούντωσε;

Τι ήταν αυτό που έπαθε πρωί, πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης; Θυμάστε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα στην ταινία που έβλεπε τον…
ποπό της Μάρως Κοντού και χλιμίντριζε και ο Δ. Παπαγιανόπουλος του έλεγε… «χούφτωστη, χούφτωστη»; Ε… το ίδιο έπαθε και ο παρουσιαστής, αλλά όχι με τον ποπό, αλλά με τα… μεμέ της Άνγκελας Μέρκελ!!!!!
Την βλέπαμε κι εμείς τη Γερμανίδα καγκελάριο με αυστηρά ταγεράκια και δεν της το’ χαμε. Σήμερα όμως ο Γιώργος Παπαδάκης μας απέδειξε ότι κάτω από το ταγέρ της καγκελαρίου κρύβεται μια γυναίκα.
Έδειξε λοιπόν ο Γιώργος Παπαδάκης στο lap top του μια φωτογραφία της Μέρκελ με ένα ντεκολτέ σκέτη φωτιά!!!! Το είδε και ο παρουσιαστής και φούντωσε!!!
«Κοίτα τα μεμέ της Μέρκελ», είπε ο Παπαδάκης. «Διαφήμιση για γάλα είναι. Η παχιά μας αγελάδα βόσκει κάτω στη λιακάδα για να κατεβάσει γάλα, να το κάνουμε τυράκι, να το βάλουμε στο πιάτο, να του πούμε ορίστε φάτο», άρχισε να τραγουδά στον αέρα της εκπομπής και στο τέλος να ρίχνει κι ένα… φάσκελο στη Γερμανίδα καγκελάριο.
Πάντως το ντεκολτέ της Άνγκελα, πολύ εντύπωση έκανε στον Γ. Παπαδάκη, και δεν έλεγε να ξεκολλήσει το βλέμμα του από πάνω του.
«Είδες μεμέ όμως η Μέρκελ; Κοίτα εδώ, κοίτα εδώ. Να ανέβεις, να γλιστρήσεις μέσα», είπε όλο… «λαχτάρα» ο παρουσιαστής, αλλά ευτυχώς το έκοψε πριν γίνει πολύ hardcore!!!!
Βρε φουσκοδενδριές πρωί πρωί με τη Μέρκελ!!! Madata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai