Άγριο κυνηγητό με πρωταγωνιστή νικητή reality!

Αγριο κυνηγητό με πρωταγωνιστή νικητή reality! Ο νεαρός, που για μεγάλο χρονικό διάστημα αποτελούσε το αγαπημένο πρόσωπο της τηλεόρασης, συνελήφθη...ύστερα από περιπετειώδη καταδίωξη από τους αστυνομικούς.
Το περιστατικό σημειώθηκε στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων, στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν ο νεαρός προσπάθησε να αποφύγει το μπλόκο των αστυνομικών επειδή είχε στην κατοχή του όπλο. 
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός κινούνταν με το φορτηγό αυτοκίνητό του στην κεντρική λεωφόρο, όταν κάποια στιγμή άνδρες του Τμήματος Αντιμετώπισης Εγκληματικότητας του έκαναν σήμα να σταματήσει στην άκρη του δρόμου προκειμένου να του γίνει τυπικός έλεγχος. Εκείνος, όμως, τρομοκρατήθηκε και στη σκέψη ότι θα συλλαμβάνονταν, πάτησε γκάζι και προσπάθησε να απομακρυνθεί όσο πιο γρήγορα μπορούσε. 
Στην αρχή οι αστυνομικοί σάστισαν, καθώς δεν ήθελαν παρά να κάνουν έναν τυπικό έλεγχο για τα έγγραφα του οχήματος. Ομως, πολύ γρήγορα μπήκαν στο περιπολικό και τον πήραν στο κατόπι με ιλιγγιώδη ταχύτητα, αλλά ο νεαρός δεν έλεγε να σταματήσει με τίποτα! Αν και κόντεψε να… λιώσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου του, συνέχιζε να πατάει το γκάζι με μανία. 
Οταν τελικά είδε ότι τον είχαν στριμώξει, πάτησε φρένο, κατέβηκε από το όχημά του, το οποίο άφησε στη μέση του δρόμου, και το έβαλε στα πόδια. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειές του να ξεφύγει, δεν κατάφερε να πάει πολύ μακριά, καθώς οι αστυνομικοί τον πρόλαβαν και τον ακινητοποίησαν σε απόσταση περίπου 200 μέτρων. Αμέσως του πέρασαν χειροπέδες και τον υπέβαλαν σε σωματική έρευνα, ενώ παράλληλα έψαξαν και το φορτηγό του. 
Οπως διαπιστώθηκε, στην κατοχή του βρέθηκε ένα τσέχικο πιστόλι ΣΕ - ΖΕ, με γεμιστήρα που περιείχε 16 σφαίρες. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος τον άφησε προσωρινά ελεύθερο μέχρι να οριστεί τακτική δικάσιμος. Μάρτυρες της άγριας καταδίωξης που έγινε μέσα στο κέντρο της πόλης, έγιναν πολλοί περαστικοί και οδηγοί αυτοκινήτων, οι οποίοι κοιτούσαν άναυδοι. 
Ο νεαρός έγινε γνωστός στο πανελλήνιο μέσα από τη συμμετοχή του σε reality show της ελληνικής τηλεόρασης. Η προσωπικότητά του τον έκανε να ξεχωρίσει αμέσως και να κερδίσει τη συμπάθεια των τηλεθεατών, οι οποίοι τον έβλεπαν καθημερινά. Τελικά, το τηλεοπτικό κοινό τον έχρισε νικητή και έφυγε με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στην τσέπη του. Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai