Σοκαριστικές εικόνες του νεκρού Michael Jacskson

Με σοκαριστικές εικόνες από το νεκροκρέβατο, αλλά και με βαθιά συγκίνηση από τον κατηγορούμενο ξεκίνησε χθες...η δίκη για τον θάνατο του Michael Jacskson. 
Ο προσωπικός γιατρός του, δρ Κόνραντ Μάρεϊ, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν προβλήθηκαν σλάιντς του «βασιλιά της ποπ» να κείτεται νεκρός σε κρεβάτι του νοσοκομείου.
Την ίδια στιγμή, ο δημόσιος κατήγορος Ντέιβιντ Γουόλγκρεν υποστήριξε ότι ο διάσημος καλλιτέχνης είχε εναποθέσει κυριολεκτικά τη ζωή του στα χέρια του γιατρού του, κάτι που αποδείχτηκε μοιραίο για εκείνον. 
Οι δικηγόροι του Μάρεϊ ωστόσο προσπάθησαν να πείσουν τους ενόρκους ότι ο Τζάκσον προκάλεσε μόνος του τον θάνατό του όταν πήρε την πρωτοβουλία να προσθέσει στη στάνταρ φαρμακευτική αγωγή του μια ισχυρή δόση του αναισθητικού Propofol.
Οι ένορκοι, όπως και οι γονείς και τα αδέρφια του καλλιτέχνη που βρίσκονταν στο ακροατήριο, άκουσαν μία ακόμη μαγνητοφωνημένη κασέτα, στην οποία ο τραγουδιστής δυσκολευόταν να μιλήσει καθαρά, μόλις λίγους μήνες πριν από τον θάνατό του.
Λίγες στιγμές αργότερα, ως μάρτυρας υπεράσπισης κλήθηκε ο Κένι Ορτέγκα, υπεύθυνος της εταιρείας παραγωγής της περιοδείας «This Is It», ο οποίος κατέθεσε ότι ο Μάικλ Τζάκσον έμοιαζε αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να αποδείξει ότι ήταν ο καλύτερος σόουμαν στον κόσμο. Παρ' όλα αυτά, λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του και ενώ έκανε πρόβες για τις συναυλίες, είχε εκδηλώσει σημάδια κατάρρευσης. Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai