Demi Moore - Ashton Kutcher: Διαζύγιο λόγω απιστίας;

Η έκτη φαίνεται ότι θα είναι και η τελευταία επέτειος γάμου που γιόρτασε η Demi Moore με τον Ashton Kutcher, καθώς...δημοσιεύματα τους θέλουν να οδεύουν προς το διαζύγιο.
Αιτία, όπως όλα δείχνουν, είναι η απιστία του 33χρονου σταρ με νεαρή κοπέλα που γνώρισε σε μπαρ, το Σαββατοκύριακο της επετείου του με τη Demi Moore.
Σύμφωνα με το «Radaronline», 23χρονη γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, αποκάλυψε ότι κοιμήθηκε με τον Κάτσερ στο Σαν Ντιέγκο, ύστερα από τη γνωριμία τους σε club της περιοχής, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, δηλαδή την παραμονή της έκτης επετείου του.
«Ο Ashton σίγουρα δεν έμοιαζε με άντρα που γιορτάζει την επέτειο γάμου του εκείνο το βράδυ» λέει ένας από τους θαμώνες του club, τη στιγμή που φήμες θέλουν την πέτρα του σκανδάλου να έχει καταφύγει ήδη σε δικηγόρο.
Η αποκάλυψη της απιστίας του Κάτσερ από το «Radaronline» συμπίπτει χρονικά με την έκδοση του περιοδικού «Star», το οποίο ανήκει στον ίδιο μιντιακό όμιλο και φιλοξενεί ρεπορτάζ για το ζευγάρι με τίτλο «Επισήμως τέλος».
Σύμφωνα με το περιοδικό, η Μουρ και ο Κάτσερ έχουν χωρίσει και ο γάμος τους έχει τελειώσει οριστικά, εξαιτίας των κατά συρροή απιστιών εκείνου.
Ηδη οι κακές γλώσσες είχαν αρχίσει να οργιάζουν για σύννεφα στη σχέση τους από την πρόσφατη σόλο εμφάνιση της 48χρονης ηθοποιού στην πρεμιέρα του «Five» στη Νέα Υόρκη, όπου συζητήθηκε έντονα το γεγονός ότι είχε χάσει πολύ βάρος. Τόσο ο εκπρόσωπος του Κάτσερ, όσο και η εκπρόσωπος της Μουρ, αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχόλιο. Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai