Celebrities που αφαίρεσαν τα τατουάζ επειδή το μετάνιωσαν!

Όλο και περισσότερες διάσημες τρέχουν ν΄αφαιρέσουν τα τατουάζ που είχαν παλαιότερα σήμα-κατατεθέν και καμάρι τους. Πρώτη και καλύτερη...η Megan Fox που «έσβησε» την Μarilyn Monroe από το εσωτερικό του χεριού της. Η 25χρονη ηθοποιός έχει ουκ ολίγα τατουάζ στο κορμί της. Ωστόσο το συγκεκριμένο αποφάσισε να το αφαιρέσει γιατί όπως δήλωσε η Μarilyn κατέληξε ν΄αποτελεί αρνητικό πρότυπο και δεν ήθελε να περνάει τέτοιου είδους μηνύματα στους θαυμαστές της.
Εκτός πάντως από την Fox, σε επέμβαση αφαίρεσης των τατουάζ τους, έχουν υποβληθεί τόσο η Angelina Jolie (που έχει αμέτρητα), όσο και η Britney Spears, η Melanie Griffith αλλά και η Pamela Anderson.
Και επειδή την μόδα των διασήμων ακολουθούν συνήθως και οι… «κοινοί θνητοί», είναι χαρακτηριστικό πως μόνο στη Βρετανία, το 44% των ανθρώπων κάτω των 44 ετών έχει τατουάζ, με το 23% (δηλαδή οι μισοί απ΄αυτούς) να το έχουν μετανιώσει.
Τα κέντρα laser έχουν πλουτίσει από αυτή τη νέα τάση, καθώς ένα απλό τατουάζ κοστίζει γύρω στα 80 ευρώ, ενώ η αφαίρεση του στοιχίζει 1.500 ευρώ και πάνω, απαιτώντας πολλές συνεδρίες!
Χαρακτηριστικό της τάσης, είναι πως ο ηθοποιός Mark Wahlberg, προκειμένου τα παιδιά του να μην «xτυπήσουν» με κανένα τρόπο τατουάζ, τα υποχρέωσε να παρακολουθήσουν την επώδυνη διαδικασία αφαίρεσης τους.
«Eίναι σαν να καίγεσαι με καυτό μαγειρικό λάδι. Το αίμα τρέχει, είναι σαν να σου ξεκολλάει κάποιος το δέρμα», περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ο ίδιος, σε τηλεοπτική εκπομπή. Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai