Συνυφάδα η Μανωλίδου με την Τσεσμελή;

Αυτό κι αν είναι… «είδηση»! Ένα σας λέμε. Ένας εκ των δυο αδερφών του Άδωνι Γεωργιάδη, ο Αλέξανδρος, ερωτεύτηκε! Ποιά; την Πέπη Τσεσμελή! Μιλάμε...για μεγάλο έρωτα όμως. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Made in Star», ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης αποκάλυψε πως με την αοιδό-παρουσιάστρια, γνωρίστηκαν μέσω Facebook:
«Μιλάγαμε και συζητούσαμε για ένα βιβλίο μαγειρικής που ετοιμάζει. Είχαμε αναπτύξει μια φιλία και ένα φλερτ. Βγήκαμε για ένα καφέ, συζητήσαμε για το βιβλίο και άρχισε το φλερτ».
Πως του φάνηκε από κοντά η Πέπη; «την βρήκα πολύ συμπαθητικό άνθρωπο… πολύ καλλιεργημένο… ξέρει να μιλάει, έχει σπουδάσει και μαγειρική, ξέρει Γαλλικά, πιάνο…»
Θα ταιριάξει και με την Ευγενία Μανωλίδου δηλαδή, που έχει και μουσική παιδεία! Γιατί δεν σας ενημερώσαμε… ο Αλέξανδρος το έχει πάρει σοβαρά το θέμα και αν όλα πάνε καλά, ποιος ξέρει… μπορεί και να το πάρει το κορίτσι! (Πέπη).
Σε αυτή την περίπτωση πάντως, η Πέπη θα γίνει συνυφάδα με την Ευγενία Μανωλίδου. Μια… οικογένεια θα γίνουν όλοι τους!
Προς το παρόν πάντως, Αλέξανδρος και Πέπη βγαίνουν ραντεβουδάκια και το μέλλον της σχέσης τους «είναι δικιά μου απόφαση. Καθαρά δικιά μου απόφαση», λέει όλο...νόημα ο ίδιος!
Δεν πάει να λένε ο,τι θέλουν ο Άδωνις και ο Λεωνίδας; το κορίτσι του αρέσει! Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai