Λιάγκας: "Η Μπουλέ έχει αρχίσει να μου αρέσει"

Μπορεί ένα ολόκληρο χρόνο πέρυσι να την είχε «στολίσει» κανονικότατα, μπορεί πάντα να έβρισκε κάτι κακό να πει γι΄αυτήν, αλλά πλέον...ο Γιώργος Λιάγκας «μαλάκωσε» απέναντι στη Νάντια Μπουλέ.
Ο παρουσιαστής, κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον «Real Fm», συζητούσε με την Ελεάννα Τρυφίδου τις τηλεοπτικές αλλαγές. Πάνω στην κουβέντα λοιπόν, το πέταξε το νέο: «Η Νάντια Μπουλέ έχει αρχίσει και μ΄αρέσει. Είναι τσαχπίνα, και πολυτάλαντη».
Δεν παρέλειψε μάλιστα να κάνει και τα σχόλια του για την πρωινή διευρυμένη ζώνη του ΑΝΤ1, για την οποία προς το παρόν, ο μόνος σίγουρος είναι ο Γιώργος Παπαδάκης:
«Το μόνο βέβαιο είναι η Χρηστίδου. Ωραία η Χρηστίδου. Πολύ μ΄αρέσει. Ο Φερεντίνος, είναι ακόμα στο περίμενε. Η Μπουλέ, δεν έχει αποφασίσει ακόμη». Μάλιστα, έκανε και το εξής σχόλιο για την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, λέγοντας ότι «μέχρι να ετοιμαστούν, μπορεί να ξεκινήσουν πιο αργά κι από εμάς».
Με αφορμή τη συνάντηση του με τον Γιώργο Παπαδάκη στα βαφτίσια της μοναχοκόρης της Ζήνας Κουτσελίνη, ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε πως μπορεί να μην τα είπανε οι δυο τους, αλλά τον θεωρεί «σοβαρό και ζωντανό άνθρωπο, που γύριζε από τραπέζι σε τραπέζι».
Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και την σημερινή πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη, την οποία όπως είπε προτιμά ξανθιά: «έχει αδυνατίσει και είναι πολύ όμορφη», κατέληξε.
Όσο για την Ελένη Μενεγάκη που πλέον θα τη βλέπουμε μεσημέρι; ο παρουσιαστής τόνισε ότι «η υπεροπλία της εναντίον άλλων μεσημεριανών είναι πως θα έχει πολύ καλούς καλεσμένους. Θα έχει ενδιαφέρον πάντως». Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai