Ένας μεγάλος έρωτας γεννήθηκε στο "Νησί"

Ενας μεγάλος έρωτας γεννήθηκε στο «Νησί». Πέραν του ό,τι εξελίχθηκε ερωτικά στη μυθοπλασία της επιτυχημένης σειράς, ελάχιστοι γνώριζαν...και γνωρίζουν ότι στο παρασκήνιο υπέβοσκε μια μεγάλη ιστορία ζωής. 
Η πρωταγωνίστρια Ευγενία Δημητροπούλου πιθανόν πολύ σύντομα να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκ των παραγωγών της σειράς Δημήτρη Ξενάκη.
Το ειδύλλιο πλέχτηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς, στην οποία η Ευγενία ενσάρκωσε την Αννα, έναν ρόλο που ήταν για εκείνη το μεγάλο στοίχημα. Ενα ερμηνευτικό στοίχημα που κέρδισε κατά γενική ομολογία, την ίδια στιγμή που έμπαινε στη ζωή της ένας μεγάλος έρωτας. 
Ο Δημήτρης Ξενάκης γοητεύτηκε από τη φυσιογνωμία, το ήθος, το ταλέντο, τις γνώσεις και κυρίως το χιούμορ της Ευγενίας και από τον πρώτο καιρό τού έγινε όμορφη συνήθεια να παρακολουθεί τα γυρίσματα που έκανε, για να έρθει πιο κοντά της.
Δεν ήταν λίγες οι φορές που έφυγαν μαζί από το γύρισμα για φαγητό σε κάποιο ταβερνάκι στην ευρύτερη περιοχή της Ελούντας. Αυτό καταμαρτυρούν στην «Espresso» συνάδελφοι της Ευγενίας, οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη, αλλά και με περισσή χαρά για τον Δημήτρη Ξενάκη που μπήκε στη ζωή της και την άλλαξε. 
Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Δημήτρης Ξενάκης δεν έχουν προκαλέσει με δημόσιες εμφανίσεις τους και πολύ διακριτικά βιώνουν αυτό που τους συμβαίνει.
Ανθρωποι του κύκλου τους μάλιστα ισχυρίζονται μετά βεβαιότητας ότι πρόκειται για μια σοβαρή σχέση που δεν αποκλείεται να φτάσει στον γάμο. 
Η εκλεκτή πρωταγωνίστρια, που από τα έδρανα της Νομικής έγινε μία από τις «Νύφες» του Παντελή Βούλγαρη και στην τηλεόραση μας συστήθηκε μέσα από τη θεότρελη παρέα της σειράς του Γιώργου Φειδά «Singles», έχει δηλώσει ότι «ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή της. Είναι η κινητήριος δύναμη που σε οδηγεί σε μαγικά μονοπάτια» είχε πει χαρακτηριστικά. Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai