"Ελένη" έτσι απλά για την Μενεγάκη. Τρέιλερ

Κομμένος ο «καφές», το σήμα-κατατεθέν της Ελένης Μενεγάκη. Αν και για δεκαέξι ολόκληρα χρόνια τη συντροφιά με την ωραία Ελένη συνόδευε...
η αγαπημένη πρωινή συνήθεια, ένας καφές, πλέον -λόγω ώρας- κόβεται. Η μεσημεριανή συντροφιά θα περιέχει μόνο «Ελένη», όπως είναι ο νέος τίτλος της εκπομπής της. Ετσι απλά: «Ελένη»!
Το ότι η Ελένη Μενεγάκη μετακόμισε στη μεσημεριανή ζώνη είναι ήδη γνωστό. Αν και η παρουσιάστρια σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να ακολουθήσει τη θεματολογία που κυριαρχεί στη συγκεκριμένη ζώνη με πιο gossip ενημέρωση, δεν θα μπορούσε να σερβίρει και καφέ 1.00 με 4.00 το μεσημέρι!
Αυτή είναι η πρώτη και βασική αλλαγή για το μεσημεριανό εγχείρημα της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια ήδη κατέληξε στα βασικά πρόσωπα που θα τη συνοδεύουν on air στο καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, επιλέγοντας για μία ακόμη χρονιά πρόσωπα που εμπιστεύεται. Στην παρέα με την «Ελένη» και φέτος θα είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και η Αση Μπήλιου.
Παρ' όλο που πέρασαν αρκετοί από oντισιόν για να συμμετάσχουν στην εκπομπή, ο τυχερός απ’ ό,τι φαίνεται είναι ένας: το νέο πρόσωπο δίπλα στην Ελένη, το οποίο θα αναλάβει τα μουσικά νεανικά θέματα, είναι ο Αλεξ Κάβδας από το ελληνικό MTV. Ο νεαρός είχε κάνει το ντεμπούτο του στη μικρή οθόνη πάλι από τον Alpha και τη σειρά «Πήρα κόκκινα γυαλιά», όπου υποδυόταν τον Οδυσσέα. 
Τόσο η Ελένη όσο και ο Alpha επιθυμούν να υπάρχουν αρκετές στήλες με συνεργάτες που θα εναλλάσσονται κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Για τον λόγο αυτό θα αξιοποιηθούν και δημοσιογράφοι που ήδη συνεργάζονται με το κανάλι της Κάντζας. Η «Ελένη» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και, όπως είναι φυσικό, όλοι περιμένουν να δουν τη διαφορετική πρόταση της Ελένης στη μεσημεριανή ζώνη. Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai