Η εγκυμονούσα Beyonce με καυτό σορτσάκι!

Η Beyonce όχι μόνο δεν κρύβει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της που μέρα τη μέρα μεγαλώνει, αλλά φροντίζει να την αναδεικνύει! Έτσι μετά τις φωτογραφίες που διέρρευσαν στα ξένα tabloids...με την τραγουδίστρια να μας δείχνει για πρώτη φορά τα εμφανή σημάδια εγκυμοσύνης της, τώρα πήρε από το χέρι τον σύζυγο της Jay-Z και άρχισαν τις βόλτες.
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η 30χρονη τραγουδίστρια δεν είναι μια… «τυπική» εγκυμονούσα. Όχι μόνο δεν επιλέγει ριχτά και άκομψα ρούχα ώστε να μην φαίνεται η κοιλιά της, αλλά φορά ο,τι πιο «καυτό» γίνεται! Αυτή τη φορά, επέλεξε ένα κοντό κόκκινο δερμάτινο σορτσάκι με ασορτί μπλούζα από πάνω. Ρούχα που αναδείκνυαν και με το παραπάνω τις καμπύλες της, οι οποίες έχουν αυξηθεί μετά την εγκυμοσύνη της.
Το ερωτευμένο ζευγάρι αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Ιταλία. Έτσι μετά τον περίπατο τους στα γραφικά σοκάκια, οι δυο τους επισκέφτηκαν το εστιατόριο Locanda Verde ώστε να γευματίσουν.
Πολλοί μάλιστα ήταν κι εκείνοι που πρόσεξαν τις… περιέργες λιγούρες της εγκυμοσύνης, μιας και η Beyonce λέγεται πως τρώει στην κυριολεξία ο,τι να΄ναι! Τα έχασαν λοιπόν οι σερβιτόροι του εστιατορίου όταν άρχισε να τους ζητά περίεργους συνδυασμούς γευμάτων.
Όσο για το πλήρωμα του υπερπολυτελούς γιότ με το οποίο το ζευγάρι κάνει κρουαζιέρα αυτό το διάστημα; τα έχει δει όλα με τις απαιτήσεις της, μιας και συνδυάζει στα γεύματα της την μπανάνα με την κέτσαπ και τα παγωτά με το… τσίλι! Star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai