Ο Τόνυ Μαυρίδης δεν έμεινε και πολύ μόνος του

Ο έρωτας με έρωτα περνάει… Ο Τόνυ Μαυρίδης δεν έμεινε και πολύ μόνος του. Ενάμιση μήνα μετά την ανακοίνωση της είδησης του χωρισμού του...από την Ελενα Παπαρίζου έκανε την εμφάνισή του με νέα, εντυπωσιακή συνοδό από τη Βόρεια Ελλάδα.
Η ξανθιά καλλονή που έχει κλέψει την καρδιά του Τόνυ Μαυρίδη λέγεται Τατιάνα Ελευθεριάδου (αριστερά), είναι 19 χρόνων και ασχολείται περιστασιακά με το μόντελινγκ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», η νεαρή είναι γνωστή στον τόπο καταγωγής της, την Αλεξανδρούπολη, καθώς για αρκετό καιρό ασχολιόταν με την υποδοχή και τις δημόσιες σχέσεις σε δύο καφέ-μπαρ που συγκεντρώνουν πολύ κόσμο. Το τελευταίο διάστημα όμως ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζει σε τοπικό ΙΕΚ.
Η γνωριμία του Τόνυ με την Τατιάνα έγινε μέσω κοινών φίλων και αμέσως αναπτύχθηκε μεταξύ τους ένας έρωτας που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί φλογερός, αφού το ζευγάρι από την πρώτη κιόλας δημόσια εμφάνισή του έδειξε να μη νοιάζεται για τα βλέμματα γύρω του και αντάλλασσε καυτά φιλιά. Μάλιστα στο κέντρο, στην περιοχή της Καλαμαριάς στη συμπρωτεύουσα, όπου θεάθηκε πρόσφατα το ζευγάρι, οι ερωτικές περιπτύξεις τους έγιναν αντικείμενο ποικίλων σχολίων από πολλούς θαμώνες.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι το ζευγάρι φαίνεται να περνάει καλά. Οσο για το αν πρόκειται για μια σχέση με μέλλον, αυτό θα το δείξει ο χρόνος. «Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για διάδοχο της Ελενας στην καρδιά του Τόνυ. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η νεαρή καλλονή έχει αλλάξει τη διάθεσή του, που δεν ήταν και στα καλύτερα μετά τον χωρισμό του» λέει στην «Espresso» άτομο από το στενό περιβάλλον του γνωστού μάνατζερ - συνθέτη. Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai