Η Αγγελική Ηλιάδη στο πλευρό της Καίτης Γκρέυ

Το αίμα νερό δεν γίνεται... Η περιπέτεια της Καίτης Γκρέυ δεν άφησε ασυγκίνητη την εγγονή της Αγγελική Ηλιάδη που με το που...πληροφορήθηκε τα της υγείας της, έσπευσε να την επισκεφτεί στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Η Αγγελική κάθισε για ώρα μαζί της, δίνοντάς της απίστευτη χαρά. Οι δυο τους για καιρό είχαν διακόψει κάθε επικοινωνία.
Η μεγάλη κυρία του τραγουδιού μεταφέρθηκε εσπευσμένα την περασμένη Πέμπτη στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Το ασθενοφόρο ειδοποίησε η οικιακή βοηθός της, βλέποντας την «κυρία» της να έχει χάσει τις αισθήσεις της. Στο νοσοκομείο, ύστερα από εξονυχιστικό έλεγχο, οι θεράποντες διέγνωσαν εγκεφαλικό επεισόδιο ελαφριάς μορφής. Σήμερα η πορεία της υγείας της εξελίσσεται ομαλά και η τραγουδίστρια αδημονεί να πάρει εξιτήριο.
Η περιπέτειά της αυτή όμως στάθηκε αφορμή να απαλύνει έναν βουβό πόνο στην ψυχή της. Να ξαναβρεθεί με την αγαπημένη της εγγονή και να τη σφίξει στην αγκαλιά της. Κατά βάθος, η Καίτη Γκρέυ, παρ’ ότι απαίτησε από τον γιο της Φίλιππο να μην ενημερώσει κανέναν συγγενή για την περιπέτειά της, καρτερούσε τις δύσκολες αυτές ώρες την παρουσία της εγγονής της. Οι σχέσεις των δύο τον τελευταίο καιρό είχαν διαταραχθεί σοβαρά, με τη μεγάλη κυρία του πενταγράμμου να κατηγορεί ανοιχτά την εγγονή της για αχαριστία.
Η Αγγελική μέχρι χθες το πρωί δεν γνώριζε το παραμικρό για τη γιαγιά της. Με το που ενημερώθηκε, βρέθηκε αμέσως στο πλευρό της. Κάθισε για ώρες στο δωμάτιό της δείχνοντάς της πως γι’ αυτήν είναι πολύτιμο κομμάτι της ζωής της. Πήγε και της πήρε φαγητό και δεν σταμάτησαν να συζητούν. Ο,τι βάραινε την ψυχή τους ανήκει στο παρελθόν και αυτό που προέχει είναι η άμεση αποκατάσταση της υγείας της μεγάλης μας τραγουδίστριας. Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai