Έφυγε από τη ζωή το πρώτο κορίτσι του James Bond

Η ηθοποιός του Hollywood, Linda Christian, που έγινε γνωστή όταν υποδύθηκε το πρώτο κορίτσι του James Bond, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο. 
Η Linda είχε γεννηθεί στο Μεξικό και μόλις ενηλικιώθηκε κυνήγησε το όνειρό της...στο Los Angeles. Πανέμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός, σύντομα υπέγραψε συμβόλαιο με την MGM. Το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη το έκανε το 1944, ενώ έγινε γνωστή ως «ανατομική βόμβα», όπως τη χαρακτήρισε το περιοδικό “Life”, χάρη τις υπέροχες καμπύλες της.
Η Christian ήταν παντρεμένη με τον διάσημο ηθοποιό Tyrone Power, από το 1949 έως το 1956 και υποδύθηκε το 1954 την Vesper Lynd, μία κοπέλα την οποία ο κατάσκοπος φλέρταρε στην τηλεοπτική διασκευή του “Casino Royale”. Ήταν μητέρα της τραγουδίστριας Romina Power, που έγινε γνωστή στο πλατύ κοινό δίπλα στο σύζυγό της Al Bano και την μεγάλη τους επιτυχία “Felicita”.
H Linda Christian άρχισε την καριέρα της σε μιούζικαλ του Hollywood και στη συνέχεια πήρε μέρος σε ευρωπαϊκές και τηλεοπτικές παραγωγές, με πιο πρόσφατη μια ιταλική τηλεταινία το 1988. Πηγή: star




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Labels

Copyright © 2012 Afroditaki's World / Template by : Urangkurai